• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hókotrók

A keresés eredménye

Hókotrók - Import export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU- UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH offers you a complete range of attachments and bodies for public transport vehicles and tractors in the municipal, environmental and winter road maintenance sectors. Made in GERMANY – from development, testing and production through to attachment, set-up and shipping, our employees ensure fully satisfied customers.

 2. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Production of snow blowers, worldwide sales, production of flame-cut parts and welded constructions, regional sales up to 100 km. Our sturdily built snow blowers satisfy the highest requirements and withstand the highest loads – WESTA snow blowers are used in extreme conditions in the high mountains to open passes and by municipalities to clear airports, as well as by a large number of private users. Our philosophy is based on constant further development of the products and the closest possible proximity to users. Thanks to the flexible implementation of customer-specific requirements through cutting-edge computer-aided construction and modern manufacturing on CNC-controlled systems, ultra-efficient products are created offering optimum customer benefit.

 3. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snowploughs and snow removal equipment, Design and manufacture of snow clearing equipment, snowplough shovels, Self-loading spreader, Mounted spreader, és V-blades. Székhelye Borgo San Dalmazzo, Olaszország.

 4. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Németország

  Verified by europages badge

  A INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hókotrók. Székhelye Hermeskeil, Németország.

 5. ZAUGG AG EGGIWIL

  Svájc

  A ZAUGG AG EGGIWIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is welding. Székhelye Eggiwil, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GORYNYCH LLC

  Németország

  A GORYNYCH LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hókotrók. Székhelye Teltow, Németország.

 2. DORELECTROMAH LTD

  Belorusszia

  A DORELECTROMAH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Hókotrók, utility vehicles, Úszókotrók, excavators, és Hókotrók. Székhelye Smolevichi, Belorusszia.

 3. EUROPE SERVICE

  Franciaország

  A EUROPE SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chassis-mounted street sweepers, floor cleaner, és lawn mowers. Székhelye Aurillac, Franciaország.

 4. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Németország

  A KÄRCHER MUNICIPAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Hókotrók, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, és Hókotrók. Székhelye Reutlingen, Németország.

 5. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Szlovénia

  A RIKO RIBNICA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Söprőgépek, ipari, és Söprőgépek, ipari. Székhelye Ribnica, Szlovénia.

 1. KLG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KLG GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Úttisztítógépek, Hókotrók, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Úttisztítógépek, és Hókotrók. Székhelye Stein, Németország.

 2. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Lengyelország

  A ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hókotrók, metal articles and products, és Hókotrók. Székhelye Wadowice Górne, Lengyelország.

 1. KARCHER CENTER KERPOL

  Lengyelország

  A KARCHER CENTER KERPOL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hókotrók, household floor cleaner, Hókotrók, hydrocyclones, és cold hydro cleaners. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 2. STRABO GMBH & CO. KG

  Németország

  A STRABO GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hókotrók. Székhelye Bonn, Németország.

 3. SICOMÉTAL

  Franciaország

  A SICOMÉTAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szórójárművek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, és Szórójárművek. Székhelye Saint Claude, Franciaország.

 4. MV TECHNIKS.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A MV TECHNIKS.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villástargoncák és szállítókocsik, Hókotrók, Villástargoncák és szállítókocsik, és Hókotrók. Székhelye Chotebor, Cseh Köztársaság.

 5. F.M. MASKINER APS

  Dánia

  A F.M. MASKINER APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - gépipar, Hókotrók, Import-export - gépipar, és Hókotrók. Székhelye Gesten, Dánia.

 6. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Németország

  A MTD MOTORGERÄTE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hókotrók, Ipari berendezések bérbeadása, Hókotrók, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Eislingen, Németország.

 7. TELLEFSDAL AS

  Norvégia

  A TELLEFSDAL AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hóláncok, járművekhez, Hókotrók, Különleges kerekek, Hóláncok, járművekhez, Hókotrók, és Különleges kerekek. Székhelye Sundebru, Norvégia.

 8. AGROMETALL, S. R.O.

  Cseh Köztársaság

  A AGROMETALL, S. R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villástargoncák és szállítókocsik, Hókotrók, Villástargoncák és szállítókocsik, és Hókotrók. Székhelye Hermanuv Mestec, Cseh Köztársaság.

 1. PRINOTH S.P.A.

  Olaszország

  A PRINOTH S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hóágyúk, Hókotrók, Hóágyúk, és Hókotrók. Székhelye VIPITENO, Olaszország.

 2. REDEN HERMANN S.R.L.

  Olaszország

  A REDEN HERMANN S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hóágyúk, Hókotrók, Hóágyúk, és Hókotrók. Székhelye Campo Tures, Olaszország.

 3. FRESIA S.P.A.

  Olaszország

  A FRESIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hóágyúk, Hókotrók, Hóágyúk, és Hókotrók. Székhelye Torino, Olaszország.

 4. SGOMBERO TUTTO

  Olaszország

  A SGOMBERO TUTTO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clearing offices, warehouses and stores, és services for clearing premises. Székhelye Bernareggio, Olaszország.

 5. SNEUNIVERSET

  Dánia

  A SNEUNIVERSET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hókotrók. Székhelye Rødovre, Dánia.

 6. EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH

  Németország

  A EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hókotrók, és Hókotrók. Székhelye Berlin, Németország.

 7. BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM

  Németország

  A BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hókotrók, és Hókotrók. Székhelye Berlin, Németország.

 8. FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH

  Németország

  A FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hókotrók, és Hókotrók. Székhelye Frankfurt, Németország.

 9. KOBIT SPOL. S R. O.

  Cseh Köztársaság

  A KOBIT SPOL. S R. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szórójárművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hókotrók, és Hókotrók. Székhelye Jicín, Cseh Köztársaság.

 10. PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV

  Finnország

  A PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kefék és ecsetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszerkezeti acél, Hókotrók, Épületszerkezeti acél, és Hókotrók. Székhelye Vaasa, Finnország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes