• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek

A keresés eredménye

Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek - Import export

 1. INCIPROM LLC

  Oroszország

  A INCIPROM LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kórházi hulladékok feldolgozása, Hulladékégető berendezések, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Ipari hulladékok kezelése, Kórházi hulladékok feldolgozása, Hulladékégető berendezések, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Ipari hulladékok kezelése. Székhelye Krasnodar, Oroszország.

 2. LIMBURG.NET

  Belgium

  A LIMBURG.NET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Refuse drums, és waste collection. Székhelye Hasselt, Belgium.

 3. HYGEA

  Belgium

  A HYGEA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, waste recycling advice, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Havré, Belgium.

 4. MENART

  Belgium

  A MENART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékosztályozás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, industrial crushers for recycling waste, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Dour, Belgium.

 5. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Franciaország

  A LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Rouffignac Saint-Cernin De Reilhac, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GALLOO KONSTRUKTIE

  Belgium

  A GALLOO KONSTRUKTIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Hulladékosztályozás - gépek és anyagok, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Hulladékosztályozás - gépek és anyagok. Székhelye Menen, Belgium.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Szlovénia

  A EXPRUM D.O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékszállítás, Konténergyártás, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Hulladékszállítás, Konténergyártás, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 3. PANNÓNIA-Z KFT

  Magyarország

  A PANNÓNIA-Z KFT, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Ipari hulladék eltávolítása, Háztartási hulladék - feldolgozás, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Ipari hulladék eltávolítása, Háztartási hulladék - feldolgozás, és Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Székhelye Budapest, Magyarország.

 4. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Németország

  A OKTAGON ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Graben-Neudorf, Németország.

 5. BIOMETSA S.L.

  Spanyolország

  A BIOMETSA S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biogas torches, garbage compactors, pounders, és hospital and assimilated waste incineration plants. Székhelye El Masnou ( Barcelona), Spanyolország.

 1. LANGIPEX IRODA KFT

  Magyarország

  A LANGIPEX IRODA KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Székhelye Budapest, Magyarország.

 2. RE ENTSORGUNG GMBH

  Németország

  A RE ENTSORGUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Herten, Németország.

 1. VADS SPOL. S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A VADS SPOL. S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Bohumin, Cseh Köztársaság.

 2. GRESSANI SRL

  Olaszország

  A GRESSANI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Susegana, Olaszország.

 3. SPAARNELANDEN N.V.

  Hollandia

  A SPAARNELANDEN N.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Haarlem, Hollandia.

 4. TIRME SA

  Spanyolország

  A TIRME SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Palma, Spanyolország.

 5. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Franciaország

  A COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Rennes, Franciaország.

 6. LUTTJEBOER B.V.

  Hollandia

  A LUTTJEBOER B.V., tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Veendam, Hollandia.

 7. TWENCE B.V.

  Hollandia

  A TWENCE B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Hengelo Ov, Hollandia.

 8. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Lengyelország

  A KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, és Homok és kavics. Székhelye Kotlarnia, Lengyelország.

 1. KAPELLA CHUTES

  Törökország

  A KAPELLA CHUTES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Menemen, Törökország.

 2. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Franciaország

  A STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Marseille, Franciaország.

 3. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Dánia

  A DANISH COMPUTER RECYCLING A/S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Roskilde, Dánia.

 4. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Németország

  A SIBYLLE STELLRECHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Heilbronn, Németország.

 5. H.E.W. A/S

  Dánia

  A H.E.W. A/S, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Soendersoe, Dánia.

 6. URBANTECHNOLOGY

  Spanyolország

  A URBANTECHNOLOGY, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 7. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Spanyolország

  A DYANAMIC FLOOR S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Lleida, Spanyolország.

 8. ALEXANDER BASTING GMBH & CO. KG

  Németország

 9. P.F. AHERN (LONDON) LTD

  Egyesült Királyság

 10. MERCITAS MATERIAL HANDLING

  Írország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes