• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hámozó- és darálógépek

A keresés eredménye

Hámozó- és darálógépek - Import export

 1. DURFO S.R.L.

  Olaszország

  A DURFO S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Töltő- és palackozógépek és berendezések, és jam pans. Székhelye Nizza Monferrato, Olaszország.

 2. YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD.

  Kína

  A YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hámozó- és darálógépek. Székhelye Yangjiang, Kína.

 3. JOS DE BRUYNE

  Belgium

  A JOS DE BRUYNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Válogató- és osztályozó-berendezések - gyümölcs, zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hámozó- és darálógépek, Hámozó- és darálógépek, kitchen accessories, fruit and vegetable processing machinery, és vegetable cutters. Székhelye Leupegem, Belgium.

 4. FIMAR S.P.A.

  Olaszország

  A FIMAR S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hámozó- és darálógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, mixers for the food industry, electric stoves, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Verucchio, Olaszország.

 5. GARBY ANKA S.A

  Görögország

  A GARBY ANKA S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök húsárugyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Hámozó- és darálógépek, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Hámozó- és darálógépek, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Ag.i. Rentis, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED

  Franciaország

  A URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hámozó- és darálógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, és Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari. Székhelye Lisses, Franciaország.

 2. YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO

  Törökország

  A YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hámozó- és darálógépek. Székhelye Trabzon, Törökország.

 3. TECH.IN TECNICAPOMPE S.R.L.

  Olaszország

  A TECH.IN TECNICAPOMPE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Fara Vicentino, Olaszország.

 4. FOODTECH S.R.L.

  Olaszország

  A FOODTECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Camposampiero, Olaszország.

 5. OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Giarre, Olaszország.

 1. TECNOFRUTTA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOFRUTTA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Orta Nova, Olaszország.

 2. I.G.F. ITALSTAMPI

  Olaszország

  A I.G.F. ITALSTAMPI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye San Leo, Olaszország.

 1. VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI

  Cseh Köztársaság

  A VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hámozó- és darálógépek, Épületvasalások, Kerti bútorok és kerti díszek, Hámozó- és darálógépek, Épületvasalások, és Kerti bútorok és kerti díszek. Székhelye Besiny, Cseh Köztársaság.

 2. F.I.P. S.R.L.

  Olaszország

  A F.I.P. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Parma, Olaszország.

 3. COLUSSI ERMES S.R.L.

  Olaszország

  A COLUSSI ERMES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Casarsa Della Delizia, Olaszország.

 4. PARMATIC ( S.R.L. )

  Olaszország

  A PARMATIC ( S.R.L. ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Sala Baganza, Olaszország.

 5. LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA

  Olaszország

  A LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Guidonia Montecelio, Olaszország.

 6. CAVALIERI S.P.A.

  Olaszország

  A CAVALIERI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Parma, Olaszország.

 7. GAM INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A GAM INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Bellaria Igea Marina, Olaszország.

 8. MARALE SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A MARALE SERVICE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Vicopisano, Olaszország.

 1. TARGET PROFMODE S.R.L.

  Olaszország

  A TARGET PROFMODE S.R.L., tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Mirandola, Olaszország.

 2. MAFIN S.P.A.

  Olaszország

  A MAFIN S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Galliera Veneta, Olaszország.

 3. FRATELLI INDELICATO S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI INDELICATO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Giarre, Olaszország.

 4. TEAMPACK S.R.L.

  Olaszország

  A TEAMPACK S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Bagnacavallo, Olaszország.

 5. PACK END ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  A PACK END ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Montecchio Emilia, Olaszország.

 6. PARMACONTROLS S.R.L.

  Olaszország

  A PARMACONTROLS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Parma, Olaszország.

 7. FEA S.R.L.

  Olaszország

  A FEA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Scarnafigi, Olaszország.

 8. TECHFOOD BY SOGABE S.R.L.

  Olaszország

  A TECHFOOD BY SOGABE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Castelnovo Di Sotto, Olaszország.

 9. YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD

  Kína

  A YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hámozó- és darálógépek. Székhelye Yantai, Kína.

 10. B2A

  Olaszország

  A B2A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hámozó- és darálógépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hámozó- és darálógépek. Székhelye Rovereto, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes