• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek- műanyagok vágására

A keresés eredménye

Gépek- műanyagok vágására - Import export

 1. SOLLEX AB

  Svédország

  A SOLLEX AB, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök ipari célokra, Industrial blades, és blades for cutting plastic film. Székhelye Malmö, Svédország.

 2. INAN PLASTIK MAKINALARI

  Törökország

  A INAN PLASTIK MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, és Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Tekirdag Turkey, Törökország.

 3. HANGZHOU FANGYUAN PLASTICS MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A HANGZHOU FANGYUAN PLASTICS MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, styrofoam, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Hangzhou, Kína.

 4. METZNER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A METZNER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is working rubber, Foam cutting machines, és cutters for rubber. Székhelye Neu-Ulm, Németország.

 5. FRCNCTEC

  Franciaország

  A FRCNCTEC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laser cutting, CNC milling machine, és Plasma cutting. Székhelye Le Plessis-Belleville, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FREZALUKS

  Lettország

  A FREZALUKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC milling. Székhelye Riga, Lettország.

 2. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Németország

  A MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutters for rubber, és shearing machines. Székhelye Bardowick, Németország.

 3. CORMAK

  Lengyelország

  A CORMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel forming machines, laser for metal heat treatment, és textile-cutting lasers. Székhelye Siedlce, Lengyelország.

 4. ROLF SCHLICHT GMBH

  Németország

  A ROLF SCHLICHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, Gépek, műanyagok vágására, és Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Reinfeld/holstein, Németország.

 5. ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsákológépek és -felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyagok vágására, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. MICROTEC LABORGERÄTE GMBH

  Németország

  A MICROTEC LABORGERÄTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Walldorf, Németország.

 2. APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE

  Franciaország

  A APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Gépek, műanyagok vágására, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Gépek, műanyagok vágására, és injection. Székhelye Saint-Symphorien-D'ozon, Franciaország.

 1. NMA

  Franciaország

  A NMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Gépek, műanyagok vágására, Processing of plastics, és primary and semi-finished plastic products. Székhelye Plan D'orgon, Franciaország.

 2. VELOX-TRADE

  Lengyelország

  A VELOX-TRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Odolanów, Lengyelország.

 3. STOBRA JAKUB KRAWCZUK

  Lengyelország

  A STOBRA JAKUB KRAWCZUK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 4. SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES

  Franciaország

  A SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, non-ferrous metal cutting, és Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Vaulx En Velin, Franciaország.

 5. HANZATEC SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A HANZATEC SP. Z O.O., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-finished items, chemical products for leather goods, cnc cut, és machining with automatic lathes. Székhelye Gdańsk, Lengyelország.

 6. POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG

  Németország

  A POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvkötészet - gépek és anyagok, Könyvkötészet - gépek és anyagok, systems, machinery and equipment for paper and cardboard finishing and treatment, cutting machines, és automatic cutters. Székhelye Hofheim, Németország.

 7. P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH

  Lengyelország

  A P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, Gépek, műanyagok vágására, Extruderek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, Gépek, műanyagok vágására, Extruderek, műanyagipari, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Wroclaw, Lengyelország.

 8. HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT.

  Magyarország

  A HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Manufacturer of plastic protective end fittings, Plastic parts, és manufacture of plastics. Székhelye Budapest, Magyarország.

 1. FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching tools, die-cutting machine dies, és plexiglass work. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 2. PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK

  Németország

  A PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyagok vágására, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyagok vágására, Árazó- és címkézőgépek, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Hamm, Németország.

 3. ILATEC GMBH

  Németország

  A ILATEC GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Import-export - gépipar, Műanyag bevonatok és rétegek, Gépek, műanyagok vágására, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Import-export - gépipar, és Műanyag bevonatok és rétegek. Székhelye Nufringen, Németország.

 4. BLACKMAN & WHITE LTD

  Egyesült Királyság

  A BLACKMAN & WHITE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Maldon, Egyesült Királyság.

 5. WELDING ENGINEERS LTD

  Svájc

  A WELDING ENGINEERS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyagok vágására, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Műanyagok - ipari gépek, és Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Genève, Svájc.

 6. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Amerikai Egyesült Államok

  A FREEMAN SCHWABE MACHINERY, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírvágógépek és -eszközök, Szerszámgépek fémek stancolására, Textilszabászgépek, Gépek, műanyagok vágására, Papírvágógépek és -eszközök, Szerszámgépek fémek stancolására, Textilszabászgépek, és Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Cincinnati, Amerikai Egyesült Államok.

 7. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Portugália

  A PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Granulálógépek műanyagokhoz, Extruderek, műanyagipari, Műanyagfröccsöntő gépek, Granulálógépek műanyagokhoz, és Extruderek, műanyagipari. Székhelye Leiria, Portugália.

 8. BS PLASTIQUES

  Franciaország

  A BS PLASTIQUES, tevékenységi ágazata Műanyagok - háztartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és műanyag - feldolgozás, Gépek, műanyagok vágására, Gumi és műanyag - feldolgozás, és Gépek, műanyagok vágására. Székhelye St Priest En Jarez, Franciaország.

 9. TYNIC AUTOMATION

  Ausztrália

  A TYNIC AUTOMATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagipar - termékek a gépipar számára, Műanyagipar - termékek a gépipar számára, Plastic, és Conveyors for productes with high temperatures. Székhelye Brisbane, Ausztrália.

 10. DELTA PLASTIC

  Franciaország

  A DELTA PLASTIC, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Gépek, műanyagok vágására, Műanyag csomagolások, és Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Annecy Le Vieux, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek- műanyagok vágására - Import export

Találatok száma

2 016 Vállalat