• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására

A keresés eredménye

Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására - Import export

 1. BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER

  Törökország

  A BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harisnyák és zoknik, Harisnyák és zoknik, és wholesale work apparel. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ARER TRES BRAIDING MACHINE

  Törökország

  A ARER TRES BRAIDING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. BRIGHI GROUP

  Olaszország

  A BRIGHI GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek, háztartási, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, és Kötőgépek, háztartási. Székhelye Forlì, Olaszország.

 4. HENNSEN EUROPE

  Egyesült Királyság

  A HENNSEN EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sock manufacturing machinery. Székhelye Edinburgh, Egyesült Királyság.

 5. PUTZ TEXTIL GMBHQ

  Ausztria

  A PUTZ TEXTIL GMBHQ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pulóverek, és Pulóverek. Székhelye Ebensee, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VAELLA MASCHINEN SRL

  Románia

  A VAELLA MASCHINEN SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Bucuresti, Románia.

 2. COMEZ INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A COMEZ INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Cilavegna, Olaszország.

 3. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Dánia

  A PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kalapkészítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Hímzőgépek és tartozékok, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Hímzőgépek és tartozékok, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Bredebro, Dánia.

 4. SPACE FASHION S.R.L.

  Olaszország

  A SPACE FASHION S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruhaipar - beszállított cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, fashion accessories, sewing articles, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és suppliers for tailors. Székhelye Carpi, Olaszország.

 5. NUOVA RIMATES SAS

  Olaszország

  A NUOVA RIMATES SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Spirano, Olaszország.

 1. Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC

  Lengyelország

  A Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is used machines, és textile machinery. Székhelye Kampinos A, Lengyelország.

 2. TISMAIL

  Franciaország

  A TISMAIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shoes for children. Székhelye Troyes, Franciaország.

 1. SERRAINO ROSALBA

  Olaszország

  A SERRAINO ROSALBA, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és Kötőgépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Rivarolo Canavese, Olaszország.

 2. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Olaszország

  A SHIMA - ORSI S.P.A., tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek, háztartási, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, és Kötőgépek, háztartási. Székhelye Segrate, Olaszország.

 3. FABRICACION MALLAS VICARIO SL

  Spanyolország

  A FABRICACION MALLAS VICARIO SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Burgos, Spanyolország.

 4. INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH

  Németország

  A INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Minden, Németország.

 5. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

  A LARSEN ITALIANA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek, háztartási, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, és Kötőgépek, háztartási. Székhelye Moglia, Olaszország.

 6. MENET-TREND KOTOELEM KFT

  Magyarország

  A MENET-TREND KOTOELEM KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Szvetterek és pulóverek, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és Szvetterek és pulóverek. Székhelye Budapest, Magyarország.

 7. SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD

  Kína

  A SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sock manufacturing machinery. Székhelye Shenzhen, Kína.

 8. ENTREDEUX BVBA

  Belgium

  A ENTREDEUX BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tricot, és crochet. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 1. KNITOFFICE

  Belgium

  A KNITOFFICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Zottegem, Belgium.

 2. CO - MAC S.A.S.

  Olaszország

  A CO - MAC S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek, háztartási, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, és Kötőgépek, háztartási. Székhelye San Prospero, Olaszország.

 3. BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE

  Lengyelország

  A BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Női felsőruházat, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és Női felsőruházat. Székhelye Gdynia, Lengyelország.

 4. PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO

  Olaszország

  A PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek, háztartási, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, és Kötőgépek, háztartási. Székhelye Carpi, Olaszország.

 5. VE.MA.R. ( S.R.L. )

  Olaszország

  A VE.MA.R. ( S.R.L. ), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek, háztartási, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, és Kötőgépek, háztartási. Székhelye Albinea, Olaszország.

 6. KATI SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KATI SP. Z O.O., tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Ozarow Mazowiecki, Lengyelország.

 7. DOFAMA THIES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DOFAMA THIES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Kamienna Gora, Lengyelország.

 8. NERTEX

  Franciaország

  A NERTEX, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Roubaix, Franciaország.

 9. ART NOSSA TRICOT

  Brazília

  A ART NOSSA TRICOT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Női konfekció, készáru, és Női konfekció, készáru. Székhelye Monte Sião, Brazília.

 10. SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD.

  Kína

  A SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Jiaxing, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására - Import export

Találatok száma

148 Vállalat