• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és készülékek - használt és felújított

A keresés eredménye

Gépek és készülékek - használt és felújított - Import export

 1. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A MYSCRAPMACHINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Épületbontó gépek és eszközök, Gépek és készülékek - használt és felújított, Törők és őrlők - gépek és berendezések, Autódaruk, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Collection, recycling, elimination waste, building work, és Recycling equipment. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 2. KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Paderborn, Németország.

 3. ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE

  Németország

  Verified by europages badge

  A ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Neuwied, Németország.

 4. SKS MACHINES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SKS MACHINES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtgépek és -berendezések, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Gépek és berendezések, fémipari, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Téglagyártás - gépek és eszközök, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Fémek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, üvegipari -, és Használtgépek és -berendezések. Székhelye Willebroek, Belgium.

 5. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Gépek és készülékek - használt és felújított, Műanyag csomagolások, Szállítóberendezések és -rendszerek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Gépek és készülékek - használt és felújított, strap tightener, automatic wrapping machine, és Fully automatic strapping machinery. Székhelye Goldkronach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRIMEX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A TRIMEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktárhelyiségek bérbeadása, Használt ruházat, Textíliák - hasznosítás és újrahasznosítás, second hand clothing, second-hand clothing for professionals, manufacture and collection of rags and used clothing, used textile sorted rugs, Used Contarini baler, és bale gripper for forklift. Székhelye Nimes, Franciaország.

 2. SIEGERT WAFER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIEGERT WAFER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Aachen, Németország.

 3. TIPP TOP LAPTOP KFT

  Magyarország

  Használt IT termékek importja - Exportja. Laptop, Pc , Projectors, Monitor, tablet, dron, Audio Visual

 4. SOPEM

  Belgium

  A SOPEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Gépek és készülékek - használt és felújított, Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Machines - import-export, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Soignies, Belgium.

 5. APT INTERNATIONAL

  Belgium

  A APT INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Deinze, Belgium.

 1. IT DISCOUNT

  Belgium

  A IT DISCOUNT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hordozható számítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mobiltelefonok, Gépek és készülékek - használt és felújított, Import-export – informatika, Mobiltelefonok, Gépek és készülékek - használt és felújított, Import-export – informatika, és smartphone accessory. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Svájc

  A DMG MORI SEIKI EUROPE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, milling machines, Gépek és készülékek - használt és felújított, CNC router, és machining centres. Székhelye Winterthur, Svájc.

 1. M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH

  Ausztria

  A M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Rohr Im Gebirge, Ausztria.

 2. TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING

  Németország

  A TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Bad Homburg Vor Der Höhe, Németország.

 3. LINE SURVEYING

  Szingapúr

  A LINE SURVEYING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is surveying instruments, 3D laser scanners, és total topographic stations. Székhelye Singapore, Szingapúr.

 4. MICROTEC GMBH

  Németország

  A MICROTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Bobingen, Németország.

 5. KAZI TANI

  Franciaország

  A KAZI TANI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Import-export - gépipar, Gépek és eszközök, alumíniumszerkezetes építéshez, Gépek és készülékek - használt és felújított, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Import-export - gépipar, Gépek és eszközök, alumíniumszerkezetes építéshez, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Nevers, Franciaország.

 6. MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

  A MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Richmond, North Yorks, Egyesült Királyság.

 7. MEL CANMAKING MACHINERY

  Spanyolország

  A MEL CANMAKING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Arrubal, Spanyolország.

 8. ASSET-TRADE

  Németország

  A ASSET-TRADE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tools and machinery for metalworking, és industrial assessors. Székhelye Krefeld, Németország.

 1. WEBER GMBH

  Németország

  A WEBER GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vizsgálófelszerelések, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Vizsgálófelszerelések, és Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 2. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Gépek és készülékek - használt és felújított, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Gépek és készülékek - használt és felújított, used machines, és shearing machines. Székhelye Gammertingen, Németország.

 3. MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO.

  Törökország

  A MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of gas-fired power plants, used generator units, és International trade. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. SCOLARI SRL

  Olaszország

  A SCOLARI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Paderno F.c. (bs), Olaszország.

 5. AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH

  Németország

  A AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Plant construction, és Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Székhelye Hirschau, Németország.

 6. IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG

  Németország

  A IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, food-processing packing machines, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Kirchheim, Németország.

 7. RENK TEST SYSTEM GMBH

  Németország

  A RENK TEST SYSTEM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radar- és rádióberendezések, Vizsgálófelszerelések, Radar- és rádióberendezések, és Vizsgálófelszerelések. Székhelye Augsburg, Németország.

 8. APER DIAMOND SL

  Spanyolország

  A APER DIAMOND SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Polírozógépek, fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Használtgépek és -berendezések, Polírozóanyagok, Köszörűgépek fémmegmunkálásra, Gépek és készülékek - használt és felújított, Használtgépek és -berendezések, Polírozóanyagok, és Köszörűgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Leganes, Spanyolország.

 9. DIPL. ING. RENÉ REICHENBACH

  Németország

  A DIPL. ING. RENÉ REICHENBACH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Grimmen, Németország.

 10. ALE73

  Franciaország

  A ALE73, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betongyártás - gépek és berendezések, és Betongyártás - gépek és berendezések. Székhelye Le-Pian-Médoc, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és készülékek - használt és felújított - Import export

Találatok száma

1 389 Vállalat