• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és berendezések- öntödei

A keresés eredménye

Gépek és berendezések- öntödei - Import export

 1. RÖMER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our company was established in 1989. We have more than 40 years of relevant international experience, including university degrees (Dipl.-Ing., MSc) and postgraduate management qualifications (MBA) in our respective fields. We supply renowned national and international foundries and model makers with all kinds of commodities, as well as consumer goods and wear parts for moulding, blasting and mixing systems. We are also a sales representative for the casting hammers of the PowerHammer Company. We have an export share of over 70% and conduct business in German, English and French. We will be glad to take on your challenges and look forward to hearing from you.

 2. VEMEK SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VEMEK SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye San Martino Di Lupari, Olaszország.

 3. HOHNEN & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HOHNEN & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Bielefeld, Németország.

 4. TECNOVA SAS

  Olaszország

  A TECNOVA SAS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is painting systems and equipment, sand blasters, solvent abatement devices, és presses for hot stamping. Székhelye Monteviale, Olaszország.

 5. PRETRANSA DIE CASTING MACHINES

  Spanyolország

  A PRETRANSA DIE CASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and machinery for foundries, Machine manufacturing, aluminium diecasting, és cast iron for the automotive sector. Székhelye Alió, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JINGGONG MEASURING TOOLS PRODUCING CO., LTD

  Kína

  A JINGGONG MEASURING TOOLS PRODUCING CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Xi'an, Kína.

 2. SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH

  Németország

  A SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machine for mechanical testing, static and tensile test instruments, machines for torsion testing, és Ferrous metal and non-ferrous metal ores. Székhelye Aalen, Németország.

 3. BERNHARD KASCHÜTZ GMBH

  Ausztria

  A BERNHARD KASCHÜTZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Rohrbach, Ausztria.

 4. GIESSEREIBEDARF BACHMANN

  Németország

  A GIESSEREIBEDARF BACHMANN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Solingen, Németország.

 5. PRODUCTION UNITARY COMPANY UNIVERSAL-LIT

  Belorusszia

  A PRODUCTION UNITARY COMPANY UNIVERSAL-LIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cast-steel, és cast iron foundry. Székhelye Soligorsk, Belorusszia.

 1. ORTA ANADOLU HASSAS DÖKÜM MAK. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Törökország

  A ORTA ANADOLU HASSAS DÖKÜM MAK. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Konya, Törökország.

 2. TC MÁQUINAS ESPECIAIS

  Brazília

  A TC MÁQUINAS ESPECIAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Accessories for industrial vehicle bodies. Székhelye Novo Hamburgo, Brazília.

 1. WALTER KUNZE & SOHN INH. MARTIN OBEREM E.K.

  Németország

  A WALTER KUNZE & SOHN INH. MARTIN OBEREM E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Velbert, Németország.

 2. DATEC DOSIER- UND AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  A DATEC DOSIER- UND AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Braunschweig, Németország.

 3. INDUSTRIAL MARKETING CORPORATION IMC

  Belgium

  A INDUSTRIAL MARKETING CORPORATION IMC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diecasting foundry products. Székhelye Brussels, Belgium.

 4. PROGELTA

  Olaszország

  A PROGELTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for systems and equipment for foundries. Székhelye Rubano, Olaszország.

 5. TERMOLIT PLUS

  Ukrajna

  A TERMOLIT PLUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Melitopol, Ukrajna.

 6. B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH

  Németország

  A B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűzálló építőanyagok, reflective coverings, oven refractors, és Tűzálló építőanyagok. Székhelye Bocholt, Németország.

 7. KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT

  Lengyelország

  A KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és berendezések, öntödei, Fémek - gépek és eszközök, Gépek és berendezések, öntödei, és Fémek - gépek és eszközök. Székhelye Nisko, Lengyelország.

 8. MUNOT - FORMTEC, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A MUNOT - FORMTEC, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Úvaly, Cseh Köztársaság.

 1. HEYNEN FEUERFEST GMBH

  Németország

  A HEYNEN FEUERFEST GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Wolfenbüttel, Németország.

 2. MUSTO ET BUREAU SRL

  Olaszország

  A MUSTO ET BUREAU SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Osteria Grande, Olaszország.

 3. ASLANKAYA DOKUM VE MAKINA SAN. TIC. A.S.

  Törökország

  A ASLANKAYA DOKUM VE MAKINA SAN. TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 4. SAINT JEAN INDUSTRIES

  Franciaország

  A SAINT JEAN INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás - anyagok, Sörétszórás, acélok és fémek, Shot-blasting machines, chipping machines, Sörétszórás - anyagok, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Saint Jean D'ardières, Franciaország.

 5. ŻELMET - ODLEWNIA ŻELIWA

  Lengyelország

  A ŻELMET - ODLEWNIA ŻELIWA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Kowala, Lengyelország.

 6. MAGAL DIE CASTING SA

  Tunézia

  A MAGAL DIE CASTING SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium foundries, és shell mold casting. Székhelye Hammam Zriba, Tunézia.

 7. FONDERIE TUNIMARINE

  Tunézia

  A FONDERIE TUNIMARINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precision engineering constructions. Székhelye Sousse, Tunézia.

 8. MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN

  Németország

  A MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Gépek és berendezések, öntödei, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Gépek és berendezések, öntödei, és Hidraulikus berendezések és tartozékok. Székhelye Ulm, Németország.

 9. ASK CHEMICALS GMBH

  Németország

  A ASK CHEMICALS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Gépek és berendezések, öntödei, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Gyanták, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Gépek és berendezések, öntödei, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Gyanták. Székhelye Hilden, Németország.

 10. GASSER - HANDEL MIT GIESSEREI- UND STAHLWERKSBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A GASSER - HANDEL MIT GIESSEREI- UND STAHLWERKSBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ipari épületépítés, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Gépek és berendezések, öntödei, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ipari épületépítés, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, és Gépek és berendezések, öntödei. Székhelye Traboch, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és berendezések- öntödei - Import export

Találatok száma

14 129 Vállalat