• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • furnérgyártógépek és eszközök

A keresés eredménye

Furnérgyártógépek és eszközök - Import export

 1. 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L.

  Olaszország

  A 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L., tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérfa, veneering, scrap wood, Furnérfa, és timber for furniture factories and joineries. Székhelye Vicopisano, Olaszország.

 2. RENZO BORGONOVO S.R.L.

  Olaszország

  A RENZO BORGONOVO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérgyártógépek és eszközök, Furnérgyártógépek és eszközök, wood polishers, és machines for making wood frames. Székhelye Verano Brianza, Olaszország.

 3. C.M.B.

  Olaszország

  A C.M.B., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérgyártógépek és eszközök, Ipari robotgépek, Furnérgyártógépek és eszközök, roller transport, Ipari robotgépek, és wood panel glueing machines. Székhelye Inverigo, Olaszország.

 4. SAINT LOUBERT SA

  Franciaország

  A SAINT LOUBERT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérgyártógépek és eszközök, és Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Eauze, Franciaország.

 5. HAAPSALU METAL

  Észtország

  A HAAPSALU METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Fűrésztelepi gépek és eszközök, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Haapsalu, Észtország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HEKOTEK AS

  Észtország

  A HEKOTEK AS, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, automation systems, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye RAE VALD, HARJUMAA, Észtország.

 2. MARECHAUX SAS

  Franciaország

  A MARECHAUX SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Villevaude, Franciaország.

 3. FERGANA KERESTE

  Törökország

  A FERGANA KERESTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Furnérfa, manufacturing of plywood, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Furnérfa, és plywood. Székhelye İnegöl, Törökország.

 4. UKRLESHOLDING

  Ukrajna

  A UKRLESHOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, veneer pay-off machines, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Dobromil, Ukrajna.

 5. KUTTNER MÖBELFABRIK

  Németország

  A KUTTNER MÖBELFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Seßlach, Németország.

 1. HELGA HERBST

  Ausztria

  A HELGA HERBST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Wals, Ausztria.

 2. BERTHOLD SCHLENKER E.K.

  Németország

  A BERTHOLD SCHLENKER E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérgyártógépek és eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Furnérgyártógépek és eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Furnérfa. Székhelye Bad Salzuflen, Németország.

 1. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Németország

  A JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Gyalulóeszterga-automaták famegmunkálásra, Furnérgyártógépek és eszközök, Facsiszológépek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Gyalulóeszterga-automaták famegmunkálásra, és Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Enger, Németország.

 2. HANS HUBERTUS HENRICI

  Németország

  A HANS HUBERTUS HENRICI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 3. MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Dornbirn, Ausztria.

 4. BFK ROMER GMBH

  Németország

  A BFK ROMER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Konstanz, Németország.

 5. FURWA FURNIERKANTEN GMBH

  Németország

  A FURWA FURNIERKANTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakásfelszerelési textíliák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérgyártógépek és eszközök, Lakásbútorok, Furnérgyártógépek és eszközök, és Lakásbútorok. Székhelye Walkertshofen, Németország.

 6. WALTER LANDGRAF

  Németország

  A WALTER LANDGRAF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Karlstadt, Németország.

 7. SIEGFRIED GRODER

  Ausztria

  A SIEGFRIED GRODER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Kals, Ausztria.

 8. CHANNEL VENEERS GMBH

  Ausztria

  A CHANNEL VENEERS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Gedersdorf, Ausztria.

 1. FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Pritzwalk, Németország.

 2. J. GRABNER FURNIERE GMBH

  Ausztria

  A J. GRABNER FURNIERE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Roitham, Ausztria.

 3. FURNIERHANDEL WINSEN GMBH

  Németország

  A FURNIERHANDEL WINSEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérgyártógépek és eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Furnérgyártógépek és eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Furnérfa. Székhelye Winsen, Németország.

 4. PRESTIGE DECOR

  Lengyelország

  A PRESTIGE DECOR, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Lécek és gerendák, fából. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furnérgyártógépek és eszközök, Furnérgyártógépek és eszközök, és window frames. Székhelye Gdańsk, Lengyelország.

 5. RS-FURNIERE AG

  Svájc

  A RS-FURNIERE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, Falemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Furnérfa, és Falemezek. Székhelye Unterstammheim, Svájc.

 6. GESIBOIS

  Belgium

  A GESIBOIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Furnérgyártógépek és eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Sint-Pieters-Leeuw, Belgium.

 7. MAMUUT

  Spanyolország

  A MAMUUT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is complementary wooden furnishings, sponge rubber for padding, és master brewers. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 8. D.F RICHARDS

  Egyesült Királyság

  A D.F RICHARDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Basildon, Egyesült Királyság.

 9. MEC - LEGNO S.R.L.

  Olaszország

  A MEC - LEGNO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, Furnérgyártógépek és eszközök, Fúrógépek, famegmunkálásra, és Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Thiene, Olaszország.

 10. DRYER WOOD S.R.L.

  Olaszország

  A DRYER WOOD S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, Furnérgyártógépek és eszközök, Fúrógépek, famegmunkálásra, és Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Pove Del Grappa, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes