• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fényezőkemencék

A keresés eredménye

Fényezőkemencék - Import export

 1. WISAG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A WISAG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Székhelye Fallanden, Svájc.

 2. ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Ipari kemencék, CNC processing, conveyors, Wet painting, Wet Painting booths, powder coating booth, és powder-coating lines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. WKM WÄRMEPROZESS- UND KLIMAPRÜFTECHNIK MICHEL GMBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WKM WÄRMEPROZESS- UND KLIMAPRÜFTECHNIK MICHEL GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Székhelye Lachendorf, Németország.

 4. ACROTECH

  Törökország

  A ACROTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrostatic guns, és powder coating robots. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. MCI

  Franciaország

  A MCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőkemencék, Sörétszórás, acélok és fémek, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, suction cases, Fényezőkemencék, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Dompierre Les Ormes, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA

  Portugália

  A ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémipar és vasipar- gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, plants and machines for metal zinc plating, Fényezőkemencék, electrostatic painting, és industrial automation. Székhelye Braga, Portugália.

 2. SEFYR

  Spanyolország

  A SEFYR, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filters and filter elements, Dust filter recharges, Rubber wheels, és HVAC ventilation system. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

 3. INTEC GMBH

  Németország

  A INTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, continuous-flow dryers, Chain conveyors, Paint line, és Fényezőkemencék. Székhelye Solingen, Németország.

 4. CREAVAC- CREATIVE VAKUUMBESCHICHTUNG GMBH

  Németország

  A CREAVAC- CREATIVE VAKUUMBESCHICHTUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coatings, Plant construction, air vacuum installation, és plastic lacquering. Székhelye Dresden, Németország.

 5. TASARIMAK

  Törökország

  A TASARIMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. SSR ENGINEERING GMBH

  Németország

  A SSR ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Fényezőkemencék, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Lippstadt, Németország.

 2. FABRIKA BOYAMA KUMLAMA SISTEMI

  Törökország

  A FABRIKA BOYAMA KUMLAMA SISTEMI, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. HOX BOYAHANE

  Törökország

  A HOX BOYAHANE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is booths for painting trains and buses, booths for painting systems, és cataphoretic painting. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. SHENZHEN YIHELONG ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A SHENZHEN YIHELONG ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oven drying paints. Székhelye Shenzhen, China, Kína.

 3. LAMBDA TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A LAMBDA TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, equipment for drying car paints, és Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Hohenbrunn, Németország.

 4. NOVA ENDÜSTRI TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

  Törökország

  A NOVA ENDÜSTRI TÜM HAKLARI SAKLIDIR., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és berendezések mártó fényezéses eljáráshoz, Gépek és berendezések mártó fényezéses eljáráshoz, és industrial painting booths. Székhelye Akhisar / Manisa, Törökország.

 5. GIARDINA FINISHING S.R.L.

  Olaszország

  A GIARDINA FINISHING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Figino Serenza, Olaszország.

 6. ESSEMME S.R.L.

  Olaszország

  A ESSEMME S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Sacile, Olaszország.

 7. VAL SPRAY BERGAMO S.R.L.

  Olaszország

  A VAL SPRAY BERGAMO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Brembate Di Sopra, Olaszország.

 8. FUSION UV SYSTEMS GMBH

  Németország

  A FUSION UV SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Székhelye Ismaning, Németország.

 1. NUOVA PRODOTTI E METODI S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA PRODOTTI E METODI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőgépek és felszerelések, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, Fényezőgépek és felszerelések, és Festékszóró pisztolyok és tartozékok. Székhelye Sesto Fiorentino, Olaszország.

 2. OLPIDÜRR S.P.A.

  Olaszország

  A OLPIDÜRR S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Segrate, Olaszország.

 3. FOR.GOMM. S.R.L.

  Olaszország

  A FOR.GOMM. S.R.L., tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőgépek és felszerelések, Fényezőkemencék, és Fényezőgépek és felszerelések. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 4. VER TOP S.R.L.

  Olaszország

  A VER TOP S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Casalgrande, Olaszország.

 5. NOVA VERTA INTERNATIONAL S.P.A.

  Olaszország

  A NOVA VERTA INTERNATIONAL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 6. AIRMADI PAINTING S.R.L.

  Olaszország

  A AIRMADI PAINTING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Castelnuovo Del Garda, Olaszország.

 7. ROSAUTO S.R.L.

  Olaszország

  A ROSAUTO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőgépek és felszerelések, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, Fényezőgépek és felszerelések, és Festékszóró pisztolyok és tartozékok. Székhelye Montebello Vicentino, Olaszország.

 8. MECART

  Olaszország

  A MECART, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Lissone, Olaszország.

 9. TECNICA INDUSTRIALE S.R.L.

  Olaszország

  A TECNICA INDUSTRIALE S.R.L., tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, Fényezőrobotok, Fényezőkemencék, és Fényezőrobotok. Székhelye Monza, Olaszország.

 10. SILVESTRI S.N.C. DI BACALONI UMBERTO & C.

  Olaszország

  A SILVESTRI S.N.C. DI BACALONI UMBERTO & C., tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Fényezőkemencék, Műgyantaalapú festékek, és Fényezőkemencék. Székhelye Macerata, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes