• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • emelőcsigák és forgótengelyek

A keresés eredménye

Emelőcsigák és forgótengelyek - Import export

 1. DAL FORNO SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  All inclusive supply of plants and equipment for material lifting and handling, including suction pads for the marble and granite industry, jib cranes, overhead suspended systems, electric chain hoists, vacuum lifter systems and handling equipment. Our products are designed according to the highest safety and quality standards and are guaranteed by many years of experience in the field and by the commitment to lifting by means of suction pads.

 2. LEMMENS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A LEMMENS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelő- és rögzítőhevederek, Emelőcsigák és forgótengelyek, Kötéláruk, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Hálók és kötelek, Acélhuzalok és kábelek, Cabling, Emelő- és rögzítőhevederek, és Galvanized cables. Székhelye Sprimont, Belgium.

 3. STOLZ AUFROLLTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STOLZ AUFROLLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Herdwangen-Schönach, Németország.

 4. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A LORTEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Kábelek - kellékek, Láncok, Emelőcsigák és forgótengelyek, Biztonsági hevederek, Emelő- és rögzítőhevederek, Fali futódaruk, Emelőkarok, és Kábelek - kellékek. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

 5. PLANETA FRANCE SAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PLANETA FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, és Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Couëron, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TECHNAMATION SEILWINDEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TECHNAMATION SEILWINDEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chain hoists, goods lifting windlasses, Cable winches, Hydraulic jacks, Wire ropes, Loading aids, Special winches, manual goods lifting winches, és Construction hoists. Székhelye Tönisvorst, Németország.

 2. FRANCIA CATENE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FRANCIA CATENE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Castel Maggiore, Olaszország.

 3. ZITRÓN

  Spanyolország

  A ZITRÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szellőzők, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, Emelőcsigák és forgótengelyek, ventilators for mines, forced ventilation equipment for tunnelling, és hydraulic shovels for earthmoving. Székhelye Gijon-Asturias, Spanyolország.

 4. KURSCHILDGEN GMBH - TIGERHEBEZEUGE

  Németország

  A KURSCHILDGEN GMBH - TIGERHEBEZEUGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lifters, és Lifting - forklift and pallet trucks. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 5. GEBUWIN

  Hollandia

  A GEBUWIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manual winches for lifting goods, wire rope winches, és winches. Székhelye Winterswijk, Hollandia.

 1. MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge cranes, dual arm cranes, cranes, és Electric chain hoists. Székhelye Konya, Törökország.

 2. HUCHEZ TREUILS SAS

  Franciaország

  A HUCHEZ TREUILS SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Portáldaruk, Emelőkarok, és Portáldaruk. Székhelye Ferrieres, Franciaország.

 1. GROUPE DLD

  Franciaország

  A GROUPE DLD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, és Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Saint Ouen L'aumone, Franciaország.

 2. LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI

  Törökország

  A LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge cranes. Székhelye Konya, Törökország.

 3. OZARAR HOIST & CRANE

  Törökország

  A OZARAR HOIST & CRANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cranes, crane truck maintenance, winch repairs, és Winches - equipment. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. PULLFORCE WINCH

  Törökország

  A PULLFORCE WINCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművontató és -mentő eszközök, winches, forest winches, Járművontató és -mentő eszközök, és towing attachments. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. MV YANTRA

  Bulgária

  A MV YANTRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Gabrovo, Bulgária.

 6. MDS MACHINERY

  Törökország

  A MDS MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is folding doors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. IZUMI PRODUCTS (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A IZUMI PRODUCTS (UK) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosság - átviteli berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, cutting equipment, hydraulic, crimpers, cutter, és Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Bishop Auckland, Egyesült Királyság.

 8. BALKANSKO ECHO

  Bulgária

  A BALKANSKO ECHO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric hoists for goods lifting, bridge cranes, anti-explosion bridge cranes, és ant-explosion hoists. Székhelye Gabrovo, Bulgária.

 1. SE DANYLCHENKO

  Ukrajna

  A SE DANYLCHENKO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Kryvoy Rog, Ukrajna.

 2. ABUS GRUAS S.L.

  Spanyolország

  A ABUS GRUAS S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge cranes. Székhelye Centelles ( Barcelona ), Spanyolország.

 3. CABLERO SRL

  Románia

  A CABLERO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vezetékek, tekercselt, Emelőszerkezetek, Biztonsági hevederek, Emelőcsigák és forgótengelyek, Vezetékek, tekercselt, Emelőszerkezetek, Biztonsági hevederek, és Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Iasi, Románia.

 4. TRACTEL ITALIANA S.P.A.

  Olaszország

  A TRACTEL ITALIANA S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, és Függőállványok. Székhelye Cologno Monzese, Olaszország.

 5. ROTREX WINCHES

  Egyesült Királyság

  A ROTREX WINCHES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winch. Székhelye Alfreton, Egyesült Királyság.

 6. AYNALI CRANE

  Törökország

  A AYNALI CRANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lifting appliances, és sweet gelatins. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. ATIS S.R.L.

  Olaszország

  A ATIS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, Emelőcsigák és forgótengelyek, operation levers, és balancers. Székhelye Mezzolombardo, Olaszország.

 8. PAKSAN MAKINE MUHENDISLIK

  Törökország

  A PAKSAN MAKINE MUHENDISLIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, truck with tilting deck, overhead platforms, Emelőcsigák és forgótengelyek, és lifting platform. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 9. FIXATOR

  Franciaország

  A FIXATOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Munkaállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Emelőcsigák és forgótengelyek, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, és Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye St Barthélémy D'anjou, Franciaország.

 10. BVS CRANES

  Törökország

  A BVS CRANES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, cranes for lifting merchandise, bridge cranes, és Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes