• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • emelő- és rögzítőhevederek

A keresés eredménye

Emelő- és rögzítőhevederek - Import export

 1. GREINER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  For over 50 years, central® strapping tools have stood for quality, easy handling and reliability. We have made it our mission to expand and improve this high standard of quality. This mission permeates every aspect of the creation of a strapping tool, from design to production to the distribution of our products. Genuine "Made in Germany" quality. We produce strapping tools and additional accessories for processing steel, plastic, textile and composite straps, offering every user the right tool to complete their packaging and transport security tasks. central® strapping tools and accessories are sold worldwide through expert distributors who also offer the required consumables and additional packaging material. Our respective premium partners can also provide an on-site service.

 2. SPANSET SECUTEX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  SpanSet secutex Sicherheitstechnik GmbH was founded in 1982 by Heinz Franke and SpanSet GmbH. secutex, which stands for "secure textile", has become one of the largest manufacturers and processors of polyurethane over the years. The range of products, which initially consisted of polyurethane-coated lifting straps and protective sleeves, covers various areas, for example technical moulded parts for mechanical engineering, roller and roll coating, prong and surface protection. secutex is a highly wear-resistant polyurethane, which was developed for lifting components with sharp edges, for example coils. By constructing our own moulds, we can provide individual solutions and designs. Thanks to continually developing new solutions for coil handling and storage, secutex has nearly become the industry standard both in Germany and internationally. All products are manufactured in Germany and sold either directly or through an international dealer network

 3. LEMMENS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A LEMMENS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelő- és rögzítőhevederek, Emelőcsigák és forgótengelyek, Kötéláruk, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Hálók és kötelek, Acélhuzalok és kábelek, Cabling, Emelő- és rögzítőhevederek, és Galvanized cables. Székhelye Sprimont, Belgium.

 4. BAUMGART HEBEN UND SICHERN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BAUMGART HEBEN UND SICHERN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Ochtrup, Németország.

 5. DRAHTSPLEISSEREI KÖPPEN GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A DRAHTSPLEISSEREI KÖPPEN GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Rathenow, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BERNHARD MUFFLER SEILEREI & FLECHTEREI

  Németország

  Verified by europages badge

  A BERNHARD MUFFLER SEILEREI & FLECHTEREI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Stockach, Németország.

 2. VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Lahr, Németország.

 3. H. SEEHASE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A H. SEEHASE GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 4. SEILEREI JOACHIM PFLUG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SEILEREI JOACHIM PFLUG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Gerstetten, Németország.

 5. SEILEREI & MONTAGE PETER WEISS GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SEILEREI & MONTAGE PETER WEISS GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Flintsbach, Németország.

 1. ISOTEX TEXTILGESELLSCHAFT KEMNITZER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ISOTEX TEXTILGESELLSCHAFT KEMNITZER GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Nördlingen, Németország.

 2. SPANSET GESELLSCHAFT FÜR TRANSPORTSYSTEME UND TECHNISCHE BÄNDER MBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SPANSET GESELLSCHAFT FÜR TRANSPORTSYSTEME UND TECHNISCHE BÄNDER MBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Übach-Palenberg, Németország.

 1. HANSA TEC HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HANSA TEC HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Osterholz-Scharmbeck, Németország.

 2. HUBER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HUBER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Roßbach, Németország.

 3. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A LORTEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Kábelek - kellékek, Láncok, Emelőcsigák és forgótengelyek, Biztonsági hevederek, Emelő- és rögzítőhevederek, Fali futódaruk, Emelőkarok, és Kábelek - kellékek. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

 4. AMK GEFAHRGUTCONSULTING

  Németország

  Verified by europages badge

  A AMK GEFAHRGUTCONSULTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Syke, Németország.

 5. HERMANN WENDLER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HERMANN WENDLER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Aue, Németország.

 6. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.

  Minden termék "emelő- és rögzítőhevederek"

 7. HALATSAN SAPAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A HALATSAN SAPAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelődobogók és emelőasztalok, slings, industrial lifting, Emelődobogók és emelőasztalok, és load handling accessories. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. CONTAINER TECHNICS NV

  Belgium

  A CONTAINER TECHNICS NV, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 1. ALLWEB BELGIUM

  Belgium

  A ALLWEB BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Fémkampók, fémhorgok, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, edge protectors, és Fémkampók, fémhorgok. Székhelye Waasmunster, Belgium.

 2. BESIS MAKINA CONCRETE PLANT TECH. LTD STI

  Törökország

  A BESIS MAKINA CONCRETE PLANT TECH. LTD STI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is concrete-mixing units. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. CHRISTIAN G. AHRENS

  Németország

  A CHRISTIAN G. AHRENS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Hannover, Németország.

 4. KFI ZIEGLER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Németország

  A KFI ZIEGLER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Dillingen, Németország.

 5. KÜHN INDUSTRY

  Németország

  A KÜHN INDUSTRY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Sarstedt, Németország.

 6. B+W LADUNGSSICHERUNGEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A B+W LADUNGSSICHERUNGEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 7. STORR GMBH

  Németország

  A STORR GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Stadtlohn, Németország.

 8. SPANSET AG

  Svájc

  A SPANSET AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Oetwil Am See, Svájc.

 9. HEPP GMBH

  Németország

  A HEPP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Bad Saulgau, Németország.

 10. GLOBUS-DRAHTSEIL GMBH & CO. KG

  Németország

  A GLOBUS-DRAHTSEIL GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Hilden, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: