• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • elektronsugaras hegesztők

A keresés eredménye

Elektronsugaras hegesztők - Import export

 1. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  CARBO-WELD has been developing and producing high-quality welding additives since 1977. Our range includes rod electrodes, cored wires and solid wires: Cast iron | Hard facings | Tool steels | Nickel-based alloys | Cobalt-based alloys | High-alloy steels | Wear protection | Tungsten carbide additives. Our strengths lie in our expertise and flexibility – for our customers, this means: Individual solutions, direct communication, fast delivery times and competitive prices. We would be happy to discuss how we can meet your needs – please contact us directly. We are looking forward to seeing you! Carsten van Sambeck – Director +49 (0) 2161 56483 14 or c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz – Head of Customer Relations. +49 (0) 2161 56483 21 or schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy – Technical Director +49 (0) 2161 56483 15 or bursy@carboweld.de.

 2. FOCUS GMBH GERÄTE ZUR ELEKTRONENSPEKTROSKOPIE UND OBERFLÄCHENANALYTIK

  Németország

  Verified by europages badge

  Since 1990, a highly qualified team of engineers and physicists at FOCUS, in collaboration with external partners, have been working to ensure that FOCUS products always confirm to the latest precision welding requirements. The FOCUS MEWB-60 micro electron beam machine is used for welding work with the strictest requirements, in such fields as, among others, sensor technology, aerospace engineering, R&D and university research worldwide. Together with the recently presented FOCUS LaVa micro laser beam welding machine, this comprises our "Power Beam" product range. All products are developed, manufactured and tested in house. This is the case for the physical vacuum components, the optoelectronic components (FOCUS, Huenstetten) as well as the related electronic equipment and software (FOCUS electronics, Leipzig). The focus at our factory in Leipzig is on software development and intelligent control concepts

 3. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Réz és rézötvözetek, supplies for welding, electrodes, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, welding masks, Réz és rézötvözetek, supplies for systems and machinery for flame welding metals, és bronze sheets in copper and brass. Székhelye Volvera, Olaszország.

 4. EVOBEAM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EVOBEAM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Nieder-Olm, Németország.

 5. STRAHLTECHNOLOGIE DRESDEN GMBH

  Németország

  A STRAHLTECHNOLOGIE DRESDEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Dresden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SOUDAGE INNOVATION C 2 G

  Franciaország

  A SOUDAGE INNOVATION C 2 G, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, Elektronsugaras hegesztők, welding arm, wire welding, és welding. Székhelye Montbrison, Franciaország.

 2. BINZEL SOUDAGE

  Franciaország

  A BINZEL SOUDAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Eckbolsheim, Franciaország.

 3. ENERGY SCIENCES INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A ENERGY SCIENCES INC., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Wilmington, Amerikai Egyesült Államok.

 4. INSTITUT DE SOUDURE

  Franciaország

  A INSTITUT DE SOUDURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Elektronsugaras hegesztők, arc welding, brazing, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Villepinte, Franciaország.

 5. LEPTONS-TECHNOLOGIES

  Franciaország

  A LEPTONS-TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Fontaine, Franciaország.

 1. CAMBRIDGE VACUUM ENGINEERING

  Egyesült Királyság

  A CAMBRIDGE VACUUM ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Cambridge, Egyesült Királyság.

 2. SAS ASQUINI MGP

  Franciaország

  A SAS ASQUINI MGP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Elektronsugaras hegesztők, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, design of aeronautical parts, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Marmande, Franciaország.

 1. SOLTER SOLDADURA S.L.

  Spanyolország

  A SOLTER SOLDADURA S.L., tevékenységi ágazata Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Elektronsugaras hegesztők, Forrasztógépek és -tartozékok, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Elektronsugaras hegesztők, Forrasztógépek és -tartozékok, és Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Campdevanol, Spanyolország.

 2. TECHMETA

  Franciaország

  A TECHMETA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Metz-tessy, Franciaország.

 3. MAQUET SOUDAGE

  Belgium

  A MAQUET SOUDAGE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Elektronsugaras hegesztők, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Seraing, Belgium.

 4. S.T.C. SERVIZI E TECNOLOGIE DEI CONTROLLI S.R.L.

  Olaszország

  A S.T.C. SERVIZI E TECNOLOGIE DEI CONTROLLI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Minőségellenőrzés és -tanúsítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Áru- és anyagvizsgálat, Elektronsugaras hegesztők, Áru- és anyagvizsgálat, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Forli', Olaszország.

 5. ARCOSALD ( S.N.C. )

  Olaszország

  A ARCOSALD ( S.N.C. ), tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal products for welding. Székhelye Gruaro, Olaszország.

 6. BAMO DI BARBIERI ROMANA E MORONI SILVIA E MARELLA ALTRO

  Olaszország

  A BAMO DI BARBIERI ROMANA E MORONI SILVIA E MARELLA ALTRO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gáz halmazállapotú tüzelőanyagok előállítása és forgalmazása, Elektronsugaras hegesztők, Gáz halmazállapotú tüzelőanyagok előállítása és forgalmazása, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Mantova, Olaszország.

 7. BIELLA ARMANDO S R L

  Olaszország

  A BIELLA ARMANDO S R L, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Elektronsugaras hegesztők, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Calolziocorte, Olaszország.

 8. SANFILIPPO GAETANO

  Olaszország

  A SANFILIPPO GAETANO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal products for welding. Székhelye Firenze, Olaszország.

 1. I.N.E. S.P.A.

  Olaszország

  A I.N.E. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal products for welding, és air fans for industrial use. Székhelye Cittadella, Olaszország.

 2. A. NARDUCCI S.P.A.

  Olaszország

  A A. NARDUCCI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, Autogén hegesztőgépek, Elektronsugaras hegesztők, és Autogén hegesztőgépek. Székhelye Stezzano, Olaszország.

 3. SIGMA INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A SIGMA INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, Autogén hegesztőgépek, Elektronsugaras hegesztők, és Autogén hegesztőgépek. Székhelye Pedrengo, Olaszország.

 4. NAIDEN KIROV AD

  Bulgária

  A NAIDEN KIROV AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Elektronsugaras hegesztők, és Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok. Székhelye Ruse, Bulgária.

 5. PROXI S.R.L.

  Olaszország

  A PROXI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is submerged combustion gas oil burners for industrial use. Székhelye Mairano, Olaszország.

 6. LOTARIO DICKMANN S.R.L.

  Olaszország

  A LOTARIO DICKMANN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal wires, és metal products for welding. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 7. GIEMME S.R.L.

  Olaszország

  A GIEMME S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, Acélok és fémek - hegesztés, Elektronsugaras hegesztők, és Acélok és fémek - hegesztés. Székhelye Buttrio, Olaszország.

 8. SARC DI COSTA S.& C. S.A.S.

  Olaszország

  A SARC DI COSTA S.& C. S.A.S., tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autogén hegesztőgépek, Forrasztógépek és -tartozékok, Autogén hegesztőgépek, és Forrasztógépek és -tartozékok. Székhelye Campodarsego, Olaszország.

 9. GIEMME S.R.L.

  Olaszország

  A GIEMME S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal products for welding. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 10. B.L.G. DI BACCI GIANNI & C. S.N.C.

  Olaszország

  A B.L.G. DI BACCI GIANNI & C. S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Elektronsugaras hegesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal products for welding. Székhelye Monteriggioni, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes