• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • egyengető kotrók (dózerek) és gépek

A keresés eredménye

Egyengető kotrók (dózerek) és gépek - Import export

 1. NORD TRACTORS SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NORD TRACTORS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Dogliani, Olaszország.

 2. XUZHOU MPS CO., LTD.

  Kína

  A XUZHOU MPS CO., LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, mini loaders, és Építőipari gépek. Székhelye Xuzhou, Kína.

 3. HYMAC

  Egyesült Királyság

  A HYMAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is excavators, és machinery and equipment for road and highway construction. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. DOGAN MACHINERY

  Törökország

  A DOGAN MACHINERY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bulgária

  A STROITELNA MEHANISACIA AD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Épületdaruk, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, és Épületdaruk. Székhelye Shumen, Bulgária.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARTOS FRÈRES ET CIE

  Belgium

  A MARTOS FRÈRES ET CIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömörítők, építéshez, loaders, dumpers, Jaw crushers, és Tömörítők, építéshez. Székhelye Moustier-sur-sambre, Belgium.

 2. WELTOP MACHINERY

  Turks- és Caicos-szigetek

  A WELTOP MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cylinder liners. Székhelye Kate, Turks- és Caicos-szigetek.

 3. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugália

  A FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, és drilling machines. Székhelye Pé Da Pedreira, Portugália.

 4. CENTROCAR

  Portugália

  A CENTROCAR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, overhead platform rental, és Építőipari gépek. Székhelye Lavra, Portugália.

 5. CEULEMANS LOONWERKEN

  Belgium

  A CEULEMANS LOONWERKEN, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural work, garden work, levelling, és ground-levelling for public works. Székhelye Sint-Katelijne-Waver, Belgium.

 1. 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA

  Portugália

  A 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Rakodóberendezések, Hidraulikus hengerek, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Rakodóberendezések, Hidraulikus hengerek, és telescopic lift trucks. Székhelye Benedita, Portugália.

 2. PARC MATERIEL

  Luxemburg

  A PARC MATERIEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, earth moving machinery rental, generating sets, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és rubber covered poles. Székhelye Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 1. EFIR RVM LTD.

  Bulgária

  A EFIR RVM LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Stara Zagora, Bulgária.

 2. XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Gulou, Kína.

 3. D&G OP DE BEECK

  Belgium

  A D&G OP DE BEECK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is earthworks, és hire and sale of construction machinery. Székhelye Boom, Belgium.

 4. EMIR MAKINA SANAYI TICARET

  Törökország

  A EMIR MAKINA SANAYI TICARET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Yenimahalle, Törökország.

 5. NG ATTACHMENTS NUR GROUP

  Törökország

  A NG ATTACHMENTS NUR GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. SOMABO

  Belgium

  A SOMABO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, earthmoving machinery, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Schelle, Belgium.

 7. YUZHDIZELMASH LLC

  Ukrajna

  A YUZHDIZELMASH LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Visable supports the Ukrainian companies, spare parts for earthmoving machinery, machinery and equipment for road and highway construction, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Melitipol, Ukrajna.

 8. TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kína

  A TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Tianjin, Kína.

 1. PERREGRINI FABIO

  Olaszország

  A PERREGRINI FABIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Traona, Olaszország.

 2. VERMEER BENELUX

  Hollandia

  A VERMEER BENELUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Préslégfúrók, Építőipari gépek, és Préslégfúrók. Székhelye 's-Heer Arendskerke, Hollandia.

 3. HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD.

  Kína

  A HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Beijing, Kína.

 4. EUROTER

  Luxemburg

  A EUROTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dumpers, és loading shovels. Székhelye Dudelange, Luxemburg.

 5. DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH

  Lengyelország

  A DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Alapmunkálatok, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Alapmunkálatok, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Leszno, Lengyelország.

 6. HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Ohilo, Amerikai Egyesült Államok.

 7. MAREN S.P.A.

  Olaszország

  A MAREN S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Rogno, Olaszország.

 8. BONANNO SCAVI S.R.L.

  Olaszország

  A BONANNO SCAVI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Épületbontás, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 9. DMO S.P.A.

  Olaszország

  A DMO S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Russi, Olaszország.

 10. EUSITI S.R.L.

  Olaszország

  A EUSITI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Collegno, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes