• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • derrick-daruk

A keresés eredménye

Derrick-daruk - Import export

 1. GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Székhelye Schwanberg, Ausztria.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Törökország

  A ACAR KARDEŞLER SONDAJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízszállító berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Derrick-daruk, és Derrick-daruk. Székhelye Konya, Törökország.

 3. BEMTAS KULE VINC

  Törökország

  A BEMTAS KULE VINC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. UZMANLAR PLATFORM

  Törökország

  A UZMANLAR PLATFORM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lifting platform. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 5. RAYDEM%VINÇMAKSAN

  Törökország

  A RAYDEM%VINÇMAKSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Székhelye Konya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARBEYAZ

  Törökország

  A MARBEYAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízierőművek, tower cranes, Vízierőművek, és construction of hydroelectric power plants. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 2. COŞKUN VINÇ KIRALAMA

  Törökország

  A COŞKUN VINÇ KIRALAMA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mobil daruk, mobile crane rental, és Mobil daruk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. CANBEY VINÇ KIRALAMA

  Törökország

  A CANBEY VINÇ KIRALAMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mobile crane rental. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ILHANLAR VINC KIRALAMA

  Törökország

  A ILHANLAR VINC KIRALAMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG

  Törökország

  A SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crane trucks for building, és cranes for vehicles. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Derrick-daruk, Futódaruk, Derrick-daruk, és Futódaruk. Székhelye Istanbul/tuzla, Törökország.

 2. CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL

  Törökország

  A CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. JOSEPH PARIS

  Franciaország

  A JOSEPH PARIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Derrick-daruk, Ipari épületépítés, Derrick-daruk, cranes, és overhead travelling crane. Székhelye Nantes, Franciaország.

 2. ANTEPLİ VİNÇ

  Törökország

  A ANTEPLİ VİNÇ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktári járművek, Raktári járművek, és transport. Székhelye İzmir, Törökország.

 3. GEOMARC S.R.L.

  Olaszország

  A GEOMARC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Monza, Olaszország.

 4. MORI S.R.L.

  Olaszország

  A MORI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Campofilone, Olaszország.

 5. PETRIND S.R.L.

  Olaszország

  A PETRIND S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye San Giovanni Teatino, Olaszország.

 6. VARIS VINC

  Törökország

  A VARIS VINC, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.ME.TRI.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Adria, Olaszország.

 8. RIGSERV LTD

  Egyesült Királyság

  A RIGSERV LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Derrick-daruk, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Derrick-daruk. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 1. ADRIATECH S.R.L.

  Olaszország

  A ADRIATECH S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Pescara, Olaszország.

 2. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Olaszország

  A SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Pescara, Olaszország.

 3. DRILLMEC S.P.A.

  Olaszország

  A DRILLMEC S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Podenzano, Olaszország.

 4. TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI

  Törökország

  A TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Derrick-daruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dual arm cranes, és winch. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 5. DRILL SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A DRILL SERVICE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Mosciano Sant'angelo, Olaszország.

 6. C.F. NIELSEN A/S

  Dánia

  A C.F. NIELSEN A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Derrick-daruk, és Derrick-daruk. Székhelye Baelum, Dánia.

 7. BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Derrick-daruk, és Derrick-daruk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. RAGOT CLAUDE

  Franciaország

  A RAGOT CLAUDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Derrick-daruk, Járműfékek, Derrick-daruk, és Járműfékek. Székhelye Arnas, Franciaország.

 9. NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O

  Lengyelország

  A NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajó-felszerelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Derrick-daruk, Hajóépítő mesterek, Derrick-daruk, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 10. TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L.

  Olaszország

  A TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L., tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Paduli, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes