• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • befecskendezőrendszerek- benzinmotorokhoz

A keresés eredménye

Befecskendezőrendszerek- benzinmotorokhoz - Import export

 1. GEO-NEGOCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GEO-NEGOCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, és spare parts Perkins. Székhelye Vitrolles, Franciaország.

 2. STARDEX OY LTD

  Finnország

  A STARDEX OY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is common rail systems for diesel engines, és pump injector system for diesel engines. Székhelye Helsinki, Finnország.

 3. ATAKUL ENDUSTRI YEDEK PARCA SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A ATAKUL ENDUSTRI YEDEK PARCA SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pumps and injection equipment, Diesel, pump injector system for diesel engines, és electronic fuel-injection repair. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SIA SNE SERVISS

  Lettország

  A SIA SNE SERVISS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Riga, Lettország.

 5. OPEN SYSTEM

  Ukrajna

  A OPEN SYSTEM, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek, Visable supports the Ukrainian companies, computers, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Khmelnytskyi, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KS DIESELS LTD

  India

  A KS DIESELS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nozzles, és fuel injection engines. Székhelye Rajkot, India.

 2. EMTRONIX

  Luxemburg

  A EMTRONIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel injection engines, és electronic injection installation. Székhelye Sanem, Luxemburg.

 3. ELETTRODIESEL 2000

  Olaszország

  A ELETTRODIESEL 2000, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Alba, Olaszország.

 4. DETEQ S.R.L.

  Olaszország

  A DETEQ S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Quinzano D'oglio, Olaszország.

 5. MARTINI CARMINE

  Olaszország

  A MARTINI CARMINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Dízelmotorok, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, és Dízelmotorok. Székhelye Frosinone, Olaszország.

 1. BOTTONI MARCO

  Olaszország

  A BOTTONI MARCO, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Frosinone, Olaszország.

 2. TRINACRIA DIESEL SRLS

  Olaszország

  A TRINACRIA DIESEL SRLS, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Messina, Olaszország.

 1. OMPI DI MOTTARAN S.R.L.

  Olaszország

  A OMPI DI MOTTARAN S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Adria, Olaszország.

 2. CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Civitavecchia, Olaszország.

 3. G.B.M. - COMPAGNIA FINANZIARIA COMMERCIALE S.P.A.

  Olaszország

  A G.B.M. - COMPAGNIA FINANZIARIA COMMERCIALE S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG

  Németország

  A JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Dízelmotor-alkatrészek, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Lingen, Németország.

 5. TECHNOMAKS ONUR KOMSUOGLU

  Törökország

  A TECHNOMAKS ONUR KOMSUOGLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Konya, Törökország.

 6. EIRALE CARLO

  Olaszország

  A EIRALE CARLO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Alba, Olaszország.

 7. MOTORPAL, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A MOTORPAL, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vizsgálófelszerelések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Vizsgálófelszerelések, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Jihlava , Cseh Köztársaság.

 8. PASQUETTO F.LLI S.N.C.

  Olaszország

  A PASQUETTO F.LLI S.N.C., tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Verona, Olaszország.

 1. MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Castiglione Delle Stiviere, Olaszország.

 2. AQUA-THERMO S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A AQUA-THERMO S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Dugattyús szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Szivattyúk, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, és Szivattyúk. Székhelye Praha 4 , Cseh Köztársaság.

 3. CONFORTI LEARCO & C. ( S.N.C. )

  Olaszország

  A CONFORTI LEARCO & C. ( S.N.C. ), tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Burolo, Olaszország.

 4. V.I.P. DIESEL CENTER S.N.C. DI VALZANO ANDREA IERACI GIROLAMO E PIARDI LU

  Olaszország

  A V.I.P. DIESEL CENTER S.N.C. DI VALZANO ANDREA IERACI GIROLAMO E PIARDI LU, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Torino, Olaszország.

 5. LATINA DIESEL S.N.C.

  Olaszország

  A LATINA DIESEL S.N.C., tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Latina, Olaszország.

 6. HYTEK (G B) LTD

  Egyesült Királyság

  A HYTEK (G B) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Bishop'S Stortford, Egyesült Királyság.

 7. PIPPIA GIUSEPPE E C.

  Olaszország

  A PIPPIA GIUSEPPE E C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Oristano, Olaszország.

 8. PICCININI C. & SALA A. S.R.L.

  Olaszország

  A PICCININI C. & SALA A. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Tortona, Olaszország.

 9. TURATI & LIVRAGHI DI TURATI GIANCARLO & LIVRAGHI MASSIMO S.N.C.

  Olaszország

  A TURATI & LIVRAGHI DI TURATI GIANCARLO & LIVRAGHI MASSIMO S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 10. ADAM DIESEL S.R.L.

  Olaszország

  A ADAM DIESEL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Ciampino, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes