• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • armatúratekercselő berendezések

A keresés eredménye

Armatúratekercselő berendezések - Import export

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. ACME MECHATRONICS

  Amerikai Egyesült Államok

  A ACME MECHATRONICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Armatúratekercselő berendezések. Székhelye San Diego, Amerikai Egyesült Államok.

 3. WINDING AND MORE SRL

  Olaszország

  A WINDING AND MORE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Armatúratekercselő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for the preparation of french fries. Székhelye Chieve, Olaszország.

 4. ELAS S.R.L.

  Olaszország

  A ELAS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Martinengo, Olaszország.

 5. GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. )

  Olaszország

  A GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. ), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Arco, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MABE

  Olaszország

  A MABE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Ossana, Olaszország.

 2. AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C.

  Olaszország

  A AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Arzignano, Olaszország.

 3. BORGONOVO S.R.L.

  Olaszország

  A BORGONOVO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Arzignano, Olaszország.

 4. ATAM S.P.A.

  Olaszország

  A ATAM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Agrate Brianza, Olaszország.

 5. MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L.

  Olaszország

  A MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Ferrandina, Olaszország.

 1. FAI.S SRLS

  Olaszország

  A FAI.S SRLS, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Olbia, Olaszország.

 2. ROMINSERV IAIFO ZALAU

  Románia

  A ROMINSERV IAIFO ZALAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Armatúratekercselő berendezések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Zalau, Románia.

 1. COILS S.R.L.

  Olaszország

  A COILS S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Leini, Olaszország.

 2. GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

  A GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L., tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Pisa, Olaszország.

 3. ZUCCONI ALDO

  Olaszország

  A ZUCCONI ALDO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Montecatini Terme, Olaszország.

 4. RICCI DOMENICO

  Olaszország

  A RICCI DOMENICO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Livorno, Olaszország.

 5. LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI

  Olaszország

  A LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Camerata Picena, Olaszország.

 6. TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO

  Olaszország

  A TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Salerno, Olaszország.

 7. DONGWOO SG

  Dél-Korea

  A DONGWOO SG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Armatúratekercselő berendezések. Székhelye , BUSAN, KOREA, Dél-Korea.

 8. BODINET S.N.C.

  Olaszország

  A BODINET S.N.C., tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Volvera, Olaszország.

 1. C.E.A.

  Olaszország

  A C.E.A., tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Carugate, Olaszország.

 2. ELETTROMECCANICA APRILIA

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA APRILIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Aprilia, Olaszország.

 3. AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH

  Németország

  A AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Armatúratekercselő berendezések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Bremen, Németország.

 4. GROOTHANDEL DE LEEDE B.V.

  Hollandia

  A GROOTHANDEL DE LEEDE B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Armatúratekercselő berendezések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Gouda, Hollandia.

 5. ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Bovisio Masciago, Olaszország.

 6. CO.EL. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.EL. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Castiglione Del Lago, Olaszország.

 7. PRO.EL

  Olaszország

  A PRO.EL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Villanova Di Camposampiero, Olaszország.

 8. VOLPETTI GIOVANNI

  Olaszország

  A VOLPETTI GIOVANNI, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Tirano, Olaszország.

 9. MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L.

  Olaszország

  A MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Lugo, Olaszország.

 10. EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L.

  Olaszország

  A EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Berra, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes