• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • agglomeráló és emulgeáló gépek- élelmiszeripari

A keresés eredménye

Agglomeráló és emulgeáló gépek- élelmiszeripari - Import export

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Dél-Korea

  Verified by europages badge

  Kenyér és cukrászipari felhasználás "Rice Cake Machine" A SYP Rice cake gépet péksütemények vagy cukrászgépek közé lehet sorolni. Mi gyártunk Rice Cake Popping Machine. Ez a Természetes Gabonapogató gép 100% -ban természetes szemcseméretű gabonapelymet vagy süteményt állít elő, például rizst, barna rizst, kukoricát, árpát stb. A rizs torta gép burgonyaforgácsot, szójababot stb. Bab raklap. Mivel a 100% -os gabonaszelet kiváló tápanyagtartalmú és jó hírnévnek örvend a fogyasztók részéről, könnyen forgalomba hozható. A SYP sorozat kompakt kialakítású és kiváló használhatósága. Könnyen szabályozható az idő, a vastagság és a forma is, ezért széles körben használják az üzletekből a gyárakba. Úgy is nevezik, mint rizs torta popping gép, popped torta gép, rizs pop gép, kukorica torta gép, puffing gép, puffasztott torta gép, koreai rizs torta gép, pop gép stb

  Minden termék "agglomeráló és emulgeáló gépek- élelmiszeripari"

 2. NUOVA DARIMPIANTI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NUOVA DARIMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, magnetic pumps, pumps for acids, Szivattyúk, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, systems and equipment for the food and canning industry, és stirrers for the chemical industry. Székhelye Flero, Olaszország.

 3. EDELMAK MAKINE SANAYI VE TICARET A.S.

  Törökország

  A EDELMAK MAKINE SANAYI VE TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk processing plants, és milk processing machines. Székhelye Konya, Törökország.

 4. NUOVA DARIMPIANTI SRL

  Olaszország

  A NUOVA DARIMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, magnetic pumps, pumps for acids, Szivattyúk, és horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems. Székhelye Flero, Olaszország.

 5. TERLET B.V.

  Hollandia

  A TERLET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Gépek és eszközök, rizselőkészítő, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és Gépek és eszközök, rizselőkészítő. Székhelye Zutphen, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DEZINTEGRATOR CO

  Bulgária

  A DEZINTEGRATOR CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, és equipment for the pharmaceutical industry. Székhelye Stara Zagora, Bulgária.

 2. DAIRY MACHINERY UK

  Egyesült Királyság

  A DAIRY MACHINERY UK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Derby, Egyesült Királyság.

 3. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

  Németország

  A MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, Konzervipar - gépek és eszközök, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, Konzervipar - gépek és eszközök, és Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Neuenburg/zienken, Németország.

 4. VAIHINGER GMBH

  Németország

  A VAIHINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, cream for industrial use, cream whippers, és industrial whipping and heating machines. Székhelye Bad Camberg-Erbach, Németország.

 5. PICCOLA PIZZERIA

  Németország

  A PICCOLA PIZZERIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Bielefeld, Németország.

 1. GREC S.R.L.

  Olaszország

  A GREC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mixers for wines, és mixers for the food industry. Székhelye Binasco, Olaszország.

 2. FOOD MACHINERY ONLINE LTD

  Egyesült Királyság

  A FOOD MACHINERY ONLINE LTD, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, Konzervipar - gépek és eszközök, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, used machines, Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, Konzervipar - gépek és eszközök, és Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Grimsby, Egyesült Királyság.

 1. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Egyesült Királyság

  A ADVANCED POULTRY SERVICES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, poultry, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és frozen poultry. Székhelye Hereford, Egyesült Királyság.

 2. OZSTARMAKINA

  Törökország

  A OZSTARMAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasted peanuts. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. PROXES GMBH

  Németország

  A PROXES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Hameln, Németország.

 4. PT. JUPITER MITRA SETIA

  Indonézia

  A PT. JUPITER MITRA SETIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Jakarta Barat, Indonézia.

 5. KYOEI ENGINEERING CO.,LTD

  Japán

  A KYOEI ENGINEERING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Minami-Kamata, Ota-Ku, Japán.

 6. MBS SRL

  Olaszország

  A MBS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manifold heat exchangers. Székhelye Parma, Olaszország.

 7. WENZHOU SENBO LIGHT INDUSTRY MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A WENZHOU SENBO LIGHT INDUSTRY MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Wenzhou, Kína.

 8. ALMER LTD

  Bulgária

  A ALMER LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for dairy products, és homogenizers for the dairy industry. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. IFOODS-INTERNATIONAL FOOD DISTRIBUITION LTD

  Makao

  A IFOODS-INTERNATIONAL FOOD DISTRIBUITION LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen meats, és chicken meat. Székhelye Macau, Makao.

 2. NESFRITE SNC

  Marokkó

  A NESFRITE SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 3. ELABORADOS INDUSTRIALES MEDITEC, S.L.

  Spanyolország

  A ELABORADOS INDUSTRIALES MEDITEC, S.L., tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari. Székhelye Alberic, Spanyolország.

 4. ECO-MIX

  Olaszország

  A ECO-MIX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, mechanical stirrers for water systems, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Trezzano Sul Naviglio, Olaszország.

 5. PONIMAK MACHINES

  Törökország

  A PONIMAK MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mixers for the food industry. Székhelye Bursa, Törökország.

 6. WUHAN HIGHBLE TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A WUHAN HIGHBLE TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Wuhan, Kína.

 7. MAKINAKON

  Törökország

  A MAKINAKON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Selçuklu/konya, Törökország.

 8. T.O.C. ALIMENTAIRE - TRANSPORT PAR CITERNE

  Kanada

  A T.O.C. ALIMENTAIRE - TRANSPORT PAR CITERNE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Saint-jean-sur-richelieu, Kanada.

 9. PIPERAILTROLLEY

  Törökország

  A PIPERAILTROLLEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Mersin, Törökország.

 10. GOSHOCK

  Taiwan Kínai köztársaság

  A GOSHOCK, tevékenységi ágazata Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen hoods. Székhelye Taichung, Taiwan Kínai köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes