• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ham

A keresés eredménye

Ham

FranciaországToulouse és Midi-Pyrénées
  1. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS G. BORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, ham, és sausages. Székhelye Plaisance, Franciaország.

  2. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Franciaország

    A SA SALAISONS PYRENEENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Pácoló eszközök, Sonka, Pácoló eszközök, és mountain ham. Székhelye Ibos, Franciaország.

  3. OBERTI

    Franciaország

    A OBERTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Sonka. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  4. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Franciaország

    A SA SALAISONS DU LACAUNAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  5. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SACOR

    Franciaország

    A SACOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, és salami. Székhelye Villefranche De Rouergue, Franciaország.