• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ham

A keresés eredménye

Ham - Gyártó Termelő - Franciaország

FranciaországGyártó/termelő
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A JOKO GASTRONOMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gasztronómia - különlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Kézműipar, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, és dressed game products. Székhelye Lyon, Franciaország.

  2. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS G. BORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, ham, és sausages. Székhelye Plaisance, Franciaország.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Franciaország

    A SALAISONS LABORIE FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, dressed pork products, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Húspástétomok. Székhelye Parlan, Franciaország.

  4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Franciaország

    A MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Sonka, Kolbász- és szalámikonzervek, Sonka, duck meat, és Whole block duck foie gras. Székhelye Saint-Jean-Le-Vieux, Franciaország.

  5. CANTAL SALAISONS TEIL

    Franciaország

    A CANTAL SALAISONS TEIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és ham export. Székhelye Aurillac Cedex, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SASU LEHENA

    Franciaország

    A SASU LEHENA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, salami, és ham factories. Székhelye Laguinge, Franciaország.

  2. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Franciaország

    A SA SALAISONS PYRENEENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Pácoló eszközök, Sonka, Pácoló eszközök, és mountain ham. Székhelye Ibos, Franciaország.

  3. OBERTI

    Franciaország

    A OBERTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Sonka. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  4. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Franciaország

    A SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Sonka. Székhelye Saint Amour, Franciaország.

  5. VINCENT TRAITEUR

    Franciaország

    A VINCENT TRAITEUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Colmar, Franciaország.

  1. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Franciaország

    A SA SALAISONS DU LACAUNAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  2. JAMONES DIONISIO SANCHEZ

    Franciaország

    A JAMONES DIONISIO SANCHEZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh meats. Székhelye Fuentesauco (zamora), Franciaország.

  1. LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE

    Franciaország

    A LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, és Sonka. Székhelye Arzacq Arraziguet, Franciaország.

  2. CHEVALLIER SA

    Franciaország

    A CHEVALLIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, és Sonka. Székhelye Sauveterre De Bearn, Franciaország.

  3. LYONNAISE DE SALAISON

    Franciaország

    A LYONNAISE DE SALAISON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, és Húspástétomok. Székhelye Duerne, Franciaország.

  4. MAISON DIDIER

    Franciaország

  5. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Franciaország

  6. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Franciaország

  7. CHARCUTERIE ABELLANET

    Franciaország

  8. GUILLEMINOT PERE ET FILS

    Franciaország

  1. EUROSALAISON

    Franciaország

  2. MAISON BRIAU

    Franciaország

  3. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  4. TISSAGES NICOLLET ET FILS

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Specialist in the design and manufacture of food-grade fabrics, cloths and technical textiles for dairies, cheese-makers, delicatessen butchers, meat-curing, industrial and small-scale bakers. We control all the manufacturing stages of our cloths and technical fabrics for the food-processing industry in-house, from raw material to finished product. All our textiles, fabrics and cloths are entirely manufactured in our workshops.

  5. MAISON VOISINE

    Franciaország

    A MAISON VOISINE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Traditional cheese, Kolbász- és szalámikonzervek, raw ham, és fresh butchered products. Székhelye Auros, Franciaország.

  6. LE BATISTOU SA

    Franciaország

    A LE BATISTOU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, salami, parma ham trade, és dry sausage. Székhelye Saint-André-Le-Puy, Franciaország.

  7. SACOR

    Franciaország

    A SACOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, és salami. Székhelye Villefranche De Rouergue, Franciaország.

  8. HENRI RAFFIN

    Franciaország

    A HENRI RAFFIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, salami, raw ham, sausages, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye LA ROCHETTE, Franciaország.

  9. MAS SA

    Franciaország

    A MAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, dressed pork products, ham factories, Húspástétomok, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Le Rouget, Franciaország.

  10. MAISON ALPIN

    Franciaország

    A MAISON ALPIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dressed pork products, és cooked ham trade. Székhelye Amancy, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes