• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üregelőgépek- fémmegmunkálás

A keresés eredménye

Üregelőgépek- fémmegmunkálás - Import export

 1. RHTC

  Hollandia

  A RHTC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hidraulikus prések (présgépek). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőgépek, fémmegmunkálás, hydraulic presses for bending sheet metal, horizontal presses for straightening, és Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Székhelye Schaijk, Hollandia.

 2. FB SRL

  Olaszország

  A FB SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek, precision broaching machines for metalworking, quality control, Mechanikus hajtóművek, és racks. Székhelye Crevalcore, Olaszország.

 3. SPEZIALWERKZEUGE GMBH

  Németország

  A SPEZIALWERKZEUGE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Székhelye Zella-Mehlis, Németország.

 4. CYTEC SYSTEMS

  Franciaország

  A CYTEC SYSTEMS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőgépek, fémmegmunkálás, és Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Székhelye Le Pecq, Franciaország.

 5. ELMASS PRODUCTION

  Belgium

  A ELMASS PRODUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vésőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőgépek, fémmegmunkálás, Key-way cutting and slotting machines, slotting machines, Üregelőgépek, fémmegmunkálás, és broaching machines. Székhelye HALLE, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STANTEK GROUP

  Belorusszia

  A STANTEK GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is broaching machines, és milling machines. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 2. HANZHONG ZHIHAI PRECISION MECHANISM & TOOLS CO., LTD.

  Kína

  A HANZHONG ZHIHAI PRECISION MECHANISM & TOOLS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Székhelye Hanzhong, Kína.

 3. JEI SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A JEI SOLUTIONS LTD, tevékenységi ágazata Fúrás - szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőgépek, fémmegmunkálás, és Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Székhelye Rossendale, Egyesült Királyság.

 4. VARINELLI S.R.L.

  Olaszország

  A VARINELLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is broaches, és sharpeners for broaches. Székhelye Arcore, Olaszország.

 5. AUMAT MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A AUMAT MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőgépek, fémmegmunkálás, és Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Székhelye Solingen, Németország.

 1. RIDEAU ALUMINIUM SAS

  Franciaország

  A RIDEAU ALUMINIUM SAS, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőgépek, fémmegmunkálás, és Üregelőgépek, fémmegmunkálás. Székhelye Saint-Mathurin, Franciaország.