• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • úttisztítógépek

A keresés eredménye

Úttisztítógépek - Import export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU- UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH offers you a complete range of attachments and bodies for public transport vehicles and tractors in the municipal, environmental and winter road maintenance sectors. Made in GERMANY – from development, testing and production through to attachment, set-up and shipping, our employees ensure fully satisfied customers.

 2. ADLER ARBEITSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ADLER ARBEITSMASCHINEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Nordwalde, Németország.

 3. ROMOLD GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROMOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Surheim, Németország.

 4. KOMMUNALTECHNIK, INSTANDSETZUNG UND FERTIGUNGS-GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KOMMUNALTECHNIK, INSTANDSETZUNG UND FERTIGUNGS-GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Niedergörsdorf, Németország.

 5. STANGL REINIGUNGSTECHNIK

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A STANGL REINIGUNGSTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Strasswalchen, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SICAS EUROCLEAN S.R.L.

  Olaszország

  A SICAS EUROCLEAN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is support and scheduled maintenance service. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 2. HEINRICH FEHR GMBH

  Németország

  A HEINRICH FEHR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Trendelburg, Németország.

 3. MFH MASCHINEN-, FERTIGUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A MFH MASCHINEN-, FERTIGUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Nordhausen, Németország.

 4. ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH

  Németország

  A ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Winnenden, Németország.

 5. SUBTECH GMBH

  Németország

  A SUBTECH GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Goch, Németország.

 1. SCHNEEPFLUGLEISTE24.DE

  Németország

  A SCHNEEPFLUGLEISTE24.DE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Wenden, Németország.

 2. BIEFFE FARINELLI

  Olaszország

  A BIEFFE FARINELLI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning machinery accessories, steam machines, és steam generation iron. Székhelye Pesaro, Olaszország.

 1. ERDEMLI MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A ERDEMLI MAKINA SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Çorum, Törökország.

 2. FLORIAN BERGER GMBH

  Ausztria

  A FLORIAN BERGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Úttisztítógépek, Villástargoncák és szállítókocsik, Kommunális járművek, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Úttisztítógépek, Villástargoncák és szállítókocsik, és Kommunális járművek. Székhelye Schlatt, Ausztria.

 3. SAMEG KARCHER ALGERIE

  Algéria

  A SAMEG KARCHER ALGERIE, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Alger, Algéria.

 4. COV

  Belgium

  A COV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, highway maintenance, és snowplough shovels. Székhelye Erpe-Mere, Belgium.

 5. CLEAN-CENTER

  Luxemburg

  A CLEAN-CENTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tisztítószerek, ipari és kisipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Úttisztítógépek, Nagynyomású tisztítógépek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Úttisztítógépek, Nagynyomású tisztítógépek, és detergents. Székhelye Ehlerange, Luxemburg.

 6. TECARRAL CARRETILLAS, S.L.

  Spanyolország

  A TECARRAL CARRETILLAS, S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry ice, industrial machinery and equipment leasing, cleaning machine rental with operator, és dust extraction and vapour absorption systems. Székhelye Meco, Spanyolország.

 7. BUCHER SCHÖRLING

  Németország

  A BUCHER SCHÖRLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, sweepers, és Úttisztítógépek. Székhelye Hannover, Németország.

 8. KEMPISCH VEEGBEDRIJF

  Belgium

  A KEMPISCH VEEGBEDRIJF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, Úttisztítógépek, street sweeping, és residential cleaning services. Székhelye Wuustwezel, Belgium.

 1. KLG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KLG GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Úttisztítógépek, Hókotrók, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Úttisztítógépek, és Hókotrók. Székhelye Stein, Németország.

 2. EXCLUSIVAS ARCAN S.L.

  Spanyolország

  A EXCLUSIVAS ARCAN S.L., tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztítás, ipari, Tisztítási és ápolási cikkek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztítás, ipari, Tisztítási és ápolási cikkek, és Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Székhelye Las Palmas De Gran Canaria, Spanyolország.

 3. TEKTEM EUROPE KFT.

  Magyarország

  A TEKTEM EUROPE KFT., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítás, ipari, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, és Tisztítás, ipari. Székhelye Budapest, Magyarország.

 4. SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH

  Németország

  A SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, Kommunális járművek, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Úttisztítógépek, Kommunális járművek, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Erfurt, Németország.

 5. HARALD DRUTZEL GMBH KOMMUNALTECHNIK

  Németország

  A HARALD DRUTZEL GMBH KOMMUNALTECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, és Úttisztítógépek. Székhelye Obergünzburg, Németország.

 6. KOKS MILIEU- EN VOERTUIGTECHNIEK B.V.

  Hollandia

  A KOKS MILIEU- EN VOERTUIGTECHNIEK B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, és Úttisztítógépek. Székhelye Alkmaar, Hollandia.

 7. BOSCHUNG, MARCEL, AG

  Svájc

  A BOSCHUNG, MARCEL, AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, és Úttisztítógépek. Székhelye Matran, Svájc.

 8. PARCS

  Románia

  A PARCS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, és Úttisztítógépek. Székhelye Letcani, Románia.

 9. SCARAB SWEEPERS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A SCARAB SWEEPERS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úttisztítógépek. Székhelye Marden, Egyesült Királyság.

 10. MUSAN MAKINA URETIM SAN. TIC. A.S.

  Törökország

  A MUSAN MAKINA URETIM SAN. TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, és Úttisztítógépek. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes