• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • épületdaruk

A keresés eredménye

Épületdaruk - Import export

 1. DEAL LEVAGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DEAL LEVAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, lifting equipment and accessories, lifting equipment and accessories in Bouches du Rhone, hoist supplier, industrial lifting, slings made to measure, industrial chain, ropes, és cables for industry. Székhelye Gémenos, Franciaország.

 2. PIANA GRU

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PIANA GRU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tower cranes for construction, repair of construction cranes, assembly of construction cranes, crane hire, potain used cranes, raimondi used cranes, és simma used construction cranes. Székhelye Cazzago San Martino, Olaszország.

 3. CORCAN S. L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A CORCAN S. L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Crane maintenance, Crane repairs, Bridge crane, Monorail cranes, Overhead crane, Double rail cranes, és Tower cranes. Székhelye Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Spanyolország.

 4. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugália

  A SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is truck-mounted crane rental, hoisting crane rental, porches, és telescopic lift trucks. Székhelye Guimarães, Portugália.

 5. CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD.

  Kína

  A CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Székhelye Zhengzhou, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FISSOLOGRU

  Olaszország

  A FISSOLOGRU, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, tower cranes for construction, building industry equipment rental, Építőipari gépek, és new and used tower crane rental. Székhelye Bernezzo, Olaszország.

 2. NOR-ESTE

  Spanyolország

  A NOR-ESTE, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könnyűfém állványok, Épületdaruk, Emelőplatók, tower cranes, Könnyűfém állványok, Épületdaruk, és Emelőplatók. Székhelye Villanueva De Gállego-Zaragoza, Spanyolország.

 3. INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD.

  Törökország

  A INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, Épületdaruk, és pipe bending machines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Franciaország

  A MATELOC COFFRAGES ET GRUES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, construction crane rental, Concrete formwork, Épületdaruk, és formwork for the building industry. Székhelye Cholet, Franciaország.

 5. ERSET PLATFORM

  Törökország

  A ERSET PLATFORM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building supplies. Székhelye Kahramanmaraş, Törökország.

 1. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Németország

  A WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, Építőipari gépek, Épületdaruk, Építőipari gépek, és radio control units for construction site cranes. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 2. TKE KULE VINÇ LTD

  Törökország

  A TKE KULE VINÇ LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. C.R.S. SRL

  Olaszország

  A C.R.S. SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crane erection for the building sector, cranes, jib crane trucks, és hydraulic cranes. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 2. SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A

  Portugália

  A SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tower cranes for construction, self-elevating cranes, crane manufacturing, és Industrial electric hoisting systems. Székhelye Canas De Senhorim, Portugália.

 3. NACHTERGAELE KRISTOF

  Belgium

  A NACHTERGAELE KRISTOF, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fitting workshop, demolitions, és foundation works for civil and industrial use. Székhelye Oudenaarde, Belgium.

 4. MICHIELSENS

  Belgium

  A MICHIELSENS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, és Emelőkarok. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 5. IMASCO

  Belgium

  A IMASCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, Anyagszállító kocsik, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Épületdaruk, Anyagszállító kocsik, és Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Stabroek, Belgium.

 6. PARTSERV EQUIPMENT PTE LTD

  Szingapúr

  A PARTSERV EQUIPMENT PTE LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crane repairs, és crane maintenance. Székhelye Singapore, Szingapúr.

 7. GRUALSA

  Spanyolország

  A GRUALSA, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is new and used tower crane rental, tower cranes for construction, self-elevating cranes, és Machines for the construction industry. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 8. CHESTERFIELD CRANE

  Egyesült Királyság

  A CHESTERFIELD CRANE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cranes, gantry cranes, jib cranes, és overhead cranes for lifting merchandise. Székhelye Chesterfield, Egyesült Királyság.

 1. DE CEUSTER & CO

  Belgium

  A DE CEUSTER & CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építési helyszíni felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Épületdaruk, Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Épületdaruk, és used machines. Székhelye Lommel, Belgium.

 2. MATHER

  Belgium

  A MATHER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mélyrakterű járművek, Járműkarbantartási termékek, Mélyrakterű járművek, semi-trailers, és Járműkarbantartási termékek. Székhelye Ardooie, Belgium.

 3. CEFA

  Belgium

  A CEFA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, Hidraulikus kocsiemelők, Épületdaruk, crane repairs, Hidraulikus kocsiemelők, és Pneumatic cylinders. Székhelye Ghislenghien, Belgium.

 4. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Olaszország

  A BENELLI CRANE E PLATFORM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, goods lifting cranes for trucks, aerial platforms for the building trade, és Épületdaruk. Székhelye Poviglio, Olaszország.

 5. YASAR MACHINERY

  Törökország

  A YASAR MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipar - gépek és eszközök, és Építőipar - gépek és eszközök. Székhelye Gaziantap, Törökország.

 6. SMEC

  Belgium

  A SMEC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction site machinery rental, bobcat, és Dumpers. Székhelye Itegem, Belgium.

 7. GRUBRAS IND. E COM DE GRUAS LTDA

  Brazília

  A GRUBRAS IND. E COM DE GRUAS LTDA, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Székhelye Indaial, Brazília.

 8. FIRMA DŹWIGOWA MAREK URBANEK

  Lengyelország

  A FIRMA DŹWIGOWA MAREK URBANEK, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műszaki- és ipari képzés, Műszaki- és ipari képzés, crane maintenance, crane erection for the building sector, és crane hire. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 9. ARCOMET

  Belgium

  A ARCOMET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, Emelőkarok, Épületdaruk, crane construction, taps, és Emelőkarok. Székhelye Beringen, Belgium.

 10. HYDROMAT

  Belgium

  A HYDROMAT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Épületdaruk, Hidraulika-szerelés, Hidraulikus berendezések és tartozékok, crane trucks, Épületdaruk, és Hidraulika-szerelés. Székhelye Henri-Chapelle, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes