• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések

A keresés eredménye

Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések - Import export

 1. BORGHI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Our product range includes: screw conveyors, chain conveyors, belt conveyors and pallet conveyors; bucket elevators; filters; rotary distributors; cleaning machines; dampers and specialised devices for product collection, discharge and extraction, with productivity varying from 10 to 300 t/h. Design and manufacture of complete agro-industrial systems, grain storage, silos plants, mills, rice mills, animal feed plants and port facilities. It also produces high-capacity industrial elevators for up to 1, 000 t/h.

 2. EXTRACTIS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EXTRACTIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Dury, Franciaország.

 3. NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY

  Törökország

  A NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conveyor belts, és interlock elevators. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Yenimahalle, Törökország.

 5. TERLET B.V.

  Hollandia

  A TERLET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Gépek és eszközök, rizselőkészítő, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és Gépek és eszközök, rizselőkészítő. Székhelye Zutphen, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EXTREME BEARING B.V.

  Hollandia

  A EXTREME BEARING B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Ovezande, Hollandia.

 2. OKAWARA MFG. CO., LTD.

  Japán

  A OKAWARA MFG. CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is evaporators, és concentration, evaporation and crystallization machines and equipment. Székhelye Haibara-Gun, Japán.

 3. ÇAGAN PASLANMAZ

  Törökország

  A ÇAGAN PASLANMAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Tadten, Ausztria.

 5. TECHNILAB DEVELOPMENT

  Franciaország

  A TECHNILAB DEVELOPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Lisses, Franciaország.

 1. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

  Hollandia

  A MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, manifold heat exchangers, Mechanical construction, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és mixers for food industry. Székhelye Zwijndrecht, Hollandia.

 2. HIMALAYAN FOOD PARK

  India

  A HIMALAYAN FOOD PARK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit juices, packing machines for the food-processing industry, és systems and equipment for the production of fruit juices. Székhelye New Delhi, India.

 1. T-1 ADA

  Szerbia

  A T-1 ADA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, oil presses, seed oil presses, és Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Ada, Szerbia.

 2. BIOSPREMI

  Olaszország

  A BIOSPREMI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Nicosia, Olaszország.

 3. TAYSAN MAKINA LTD STI

  Törökország

  A TAYSAN MAKINA LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH

  Németország

  A HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, és filters and filtration systems. Székhelye Rinteln, Németország.

 5. BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI

  Törökország

  A BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, Gépek és eszközök, vegyipari, és Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. GI.BI. S.P.A.

  Olaszország

  A GI.BI. S.P.A., tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for slaughtering pigs. Székhelye Modena, Olaszország.

 7. SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  A SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Jinan, Kína.

 8. MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Csomagolóvállalatok, Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, wrapping machines, Csomagolóvállalatok, és Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. TALIA MAKINE

  Törökország

  A TALIA MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. ZGPU GROUP LTD

  Bulgária

  A ZGPU GROUP LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexible couplings for transmissions, és encoders. Székhelye Gabrovo, Bulgária.

 4. FOOD MACHINERY ONLINE LTD

  Egyesült Királyság

  A FOOD MACHINERY ONLINE LTD, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, Konzervipar - gépek és eszközök, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, used machines, Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések, Konzervipar - gépek és eszközök, és Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari. Székhelye Grimsby, Egyesült Királyság.

 5. D&W PROCESS TECHNOLOGY

  Hollandia

  A D&W PROCESS TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Uden, Hollandia.

 6. TECNOVILL S.L.

  Spanyolország

  A TECNOVILL S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is palletizers, és packaging for foods. Székhelye beniarjo, Spanyolország.

 7. KEREM DIS TICARET ILHAMI UNVER

  Törökország

  A KEREM DIS TICARET ILHAMI UNVER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for producing skimmed milk. Székhelye Üsküdar, Törökország.

 8. FUDE MACHINERY

  Kína

  A FUDE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Food machine, és Packing machines. Székhelye Shanghai, Kína.

 9. PAKDOLUM

  Törökország

  A PAKDOLUM, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Székhelye Ankara, Törökország.

 10. ROASTLINE MAKINA

  Törökország

  A ROASTLINE MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasted peanuts, és roasted coffee. Székhelye Denizli, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes