• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • állattenyésztő berendezések és felszerelések

A keresés eredménye

Állattenyésztő berendezések és felszerelések - Import export

 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Montefalco, Olaszország.

 2. VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Hatay, Törökország.

 3. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Törökország

  A ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, box equipment, contract manufacturing, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Románia

  A FLEXTIM INDUSTRY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Hulladékégető berendezések, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Timisoara, Románia.

 5. ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC

  Olaszország

  A ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is troughs, equipment for zootechnics, animal fodder equipment, és fodder troughs for zootechnics. Székhelye Luzzara, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Olaszország

  A FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dog's beds, chicken cages, fodder troughs for zootechnics, és aviaries. Székhelye Montefalco, Olaszország.

 2. O.M. LATERZA GIUSEPPE

  Olaszország

  A O.M. LATERZA GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Putignano, Olaszország.

 3. ARQUIMEA AGROTECH

  Spanyolország

  A ARQUIMEA AGROTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Collado Villalba, Spanyolország.

 4. FDA SHOP

  Olaszország

  A FDA SHOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Itatók, accessories for milking machines, Itatók, és electrified fences. Székhelye Gualtieri, Olaszország.

 5. AS METAL KALIP

  Törökország

  A AS METAL KALIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, farm vehicles, forged iron, Plastic injection, és Műanyagfröccsöntő gépek. Székhelye Konya, Törökország.

 1. AGRIMEC S.R.L.

  Olaszország

  A AGRIMEC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Alcamo, Olaszország.

 2. MARTIN NAGL BETONWERK E.K.

  Németország

  A MARTIN NAGL BETONWERK E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mobile concrete plants. Székhelye Wurmannsquick, Németország.

 1. STEPHANSHOF GMBH

  Németország

  A STEPHANSHOF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Itatók, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Itatók. Székhelye Wittingen, Németország.

 2. SYNTHESIS S.R.L.

  Olaszország

  A SYNTHESIS S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural products for zootechnical foods, medicines for veterinary use, és disinfecting equipment. Székhelye Caravaggio, Olaszország.

 3. ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA

  Törökország

  A ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok szállítása, animal transport service, motor vehicles fitted out for transporting animals, Livestock truck, és Állatok szállítása. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI

  Törökország

  A ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok szállítása, animal transport service, Állatok szállítása, és motor vehicles fitted out for transporting animals. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. FERMIERUL ABC

  Románia

  A FERMIERUL ABC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Itatók, és Itatók. Székhelye Cluj-Napoca, Románia.

 6. PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI

  Olaszország

  A PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fodder troughs for zootechnics. Székhelye Cutro, Olaszország.

 7. HUNGAPIG KFT.

  Magyarország

  A HUNGAPIG KFT., tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, és Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Herceghalom, Magyarország.

 8. HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Zhengzhou City, Kína.

 1. TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH

  Németország

  A TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Isselburg, Németország.

 2. PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL

  Spanyolország

  A PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Tudela, Spanyolország.

 3. KARAKAYALAR

  Törökország

  A KARAKAYALAR, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Osmaniye, Törökország.

 4. SARL GAY PERE ET FILS

  Franciaország

  A SARL GAY PERE ET FILS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Állattenyésztő berendezések és felszerelések. Székhelye Doue La Fontaine, Franciaország.

 5. REFTINSKAYA POULTRY FACTORY

  Oroszország

 6. LANDWIRTE GMBH TERPE-PROSCHIM

  Németország

 7. OEHNALAND AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Németország

 8. RWS AGRARVEREDLUNG VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

 9. LANDWIRTSCHAFTS GMBH MESEBERG

  Németország

 10. IBERINSTAL-INSTALAÇOES TÉCNICAS, LDA.

  Portugália

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Állattenyésztő berendezések és felszerelések - Import export

Találatok száma

22 935 Vállalat