• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • állattenyésztés - gépek- eszközök és berendezések

A keresés eredménye

Állattenyésztés - gépek- eszközök és berendezések - Import export

 1. ELMEGA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A ELMEGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, és SCRAPERS. Székhelye Santa Comba-A Coruña, Spanyolország.

 2. MAMYLAC

  Belgium

  Verified by europages badge

  A MAMYLAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Állattenyésztés - szolgáltatások, cows' milk, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, és colostrum. Székhelye Malmedy, Belgium.

 3. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőberendezések, automata. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Fejőgépek és - eszközök, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, box equipment, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Fejőgépek és - eszközök, és Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Székhelye Konya, Törökország.

 4. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Kína

  A JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is freight elevator buckets, cast iron parts for the automobile industry, drainage systems, és gratings. Székhelye Jinan City, Kína.

 5. FRANCO SRL

  Olaszország

  A FRANCO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Cervasca, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Törökország

  A ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, box equipment, contract manufacturing, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 2. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Románia

  A FLEXTIM INDUSTRY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Hulladékégető berendezések, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Timisoara, Románia.

 3. AK ZIRAAT

  Törökország

  A AK ZIRAAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vertical mixers. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS DE BERANGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, milking systems, automatic milking systems, Fejőgépek és - eszközök, és Milking machines. Székhelye Urduliz-Vizcaya, Spanyolország.

 5. ONDA

  Olaszország

  A ONDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is livestock systems and equipment. Székhelye Santa Giustina In Colle, Olaszország.

 1. ŞANMAK

  Törökország

  A ŞANMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated tanks. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Törökország

  A MITA FOREIGN TRADE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez, és Poultry incubators and brooders. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BRINKMAN ALMEN

  Hollandia

  A BRINKMAN ALMEN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Almen, Hollandia.

 2. SARL ETABLISSEMENT CHALAN

  Franciaország

  A SARL ETABLISSEMENT CHALAN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Lapalud, Franciaország.

 3. ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K.

  Németország

  A ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Binabiburg, Németország.

 4. ETS LABADIE

  Franciaország

  A ETS LABADIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Gibret, Franciaország.

 5. COLAERT ESSIEUX

  Franciaország

  A COLAERT ESSIEUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Steenbecque, Franciaország.

 6. AGRITUBEL

  Franciaország

  A AGRITUBEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Loudun, Franciaország.

 7. EXAFAN

  Spanyolország

  A EXAFAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is international trade fairs, és systems and equipment for the preparation of french fries. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 8. GRIMAUD & GÉLARD

  Franciaország

  A GRIMAUD & GÉLARD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Pleslin Trigavou, Franciaország.

 1. GEBR. MIDDELVELD

  Hollandia

  A GEBR. MIDDELVELD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, steel structural work, és steel constructions. Székhelye Alteveer, Hollandia.

 2. FIRMA THOMAS

  Belgium

  A FIRMA THOMAS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és used farm machinery. Székhelye Merchtem, Belgium.

 3. B-E DE LIER

  Belgium

  A B-E DE LIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, watering systems, és water treatment systems. Székhelye Sint-Katelijne-Waver, Belgium.

 4. HORSCH FRANCE

  Franciaország

  A HORSCH FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Chateauvillain, Franciaország.

 5. DROESHAUT

  Belgium

  A DROESHAUT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrotechnical assemblies. Székhelye Achel, Belgium.

 6. STEPHANSHOF GMBH

  Németország

  A STEPHANSHOF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Itatók, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Itatók. Székhelye Wittingen, Németország.

 7. LUCAS G

  Franciaország

  A LUCAS G, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és horticultural supplies. Székhelye La Verrie, Franciaország.

 8. HOMARIUM

  Belgium

  A HOMARIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, Akvakultúra és haltenyésztés, Haltenyésztő berendezések, Akvakultúra és haltenyésztés, és custom-made aquariums. Székhelye Pittem, Belgium.

 9. J. DELGADO SA

  Spanyolország

  A J. DELGADO SA, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, automatic milking systems, milking halls, és accessories for milking machines. Székhelye SOCUÉLLAMOS - CIUDAD REAL, Spanyolország.

 10. STALL-PETER GMBH

  Németország

  A STALL-PETER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Istálló berendezések, Istállótisztítás - gépek és eszközök, Itatók, Istálló berendezések, Istállótisztítás - gépek és eszközök, systems and equipment for manure removal, és Itatók. Székhelye Pyrbaum, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Állattenyésztés - gépek- eszközök és berendezések - Import export

Találatok száma

6 885 Vállalat