TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Spanyolország

Factory icon Gyártó/ Termelő

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Español Lásd a 10 teméket

A TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szószok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sauces and seasonings, és Vinaigrette. Székhelye Reus ( Tarragona ), Spanyolország.

Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:

A cég legújabb hírei

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Termék bevezetése ・ 2021. nov. 11.

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Dokumentumok

Domain icon Gyártó/ Termelő

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Spanyolország

Kapcsolat

Céginformációk

Szervezeti felépítés

  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

A TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS tevékenységei

  • Szószok
  • sauces and seasonings
  • Vinaigrette
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes