Olaszország
Gyártó/ Termelő
A ITALIAN FOOD INDUSTRIA CONSERVE ALIMENTARI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, amelyet 1972 évben alapítottak, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Campiglia Marittima, Olaszország.
Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:
Gyártó/ Termelő
67 VIA CERRINI ENOS
57021 Campiglia Marittima - Olaszország
Franciaország
Bio fekete fokhagymás mustárunk jól illik húsokhoz, zöldségekhez vagy vinaigrette-ekhez. Ideális pácokhoz is. Karakteres mustár, finom és erős, finom fekete fokhagyma ízű. Inspirálódjon receptötleteinkből ÖSSZETEVŐK Bio francia mustár (bio mustármag, bio szeszes ecet, víz, só) 90%. Gers-i bio fekete fokhagyma 10%. TÁROLÁS Szobahőmérsékleten, fénytől védve tárolandó. Használat után szorosan zárja le az üveget. Felbontás után tartsa hűtőben, és 90 napon belül használja fel.
Árajánlat kéréseHozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.