ETNADOLCE

In 1987, Giuseppe Messina founded the ETNADOLCE confectionery business that makes handcrafted marzipan, almond paste, brittles, candied citrus peel, soft nougat, panettoni and colombes. The business soon started setting standards for Italy's handcrafted pastry shops and the most luxurious and prestigious food emporiums. This is the story behind the Mandorlino, a slab of almond and pistachio brittle.

A vállalat weboldala

tevékenység

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

  • Sütemény- és pékárugyárak
  • crafted products
  • craft cakes and pastries
  • homemade panettone brioches

Bővebb információ

Saját vállalat bemutatásának szerkesztése

Kulcsszámok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Szervezeti felépítés

  • Fő tevékenység
    Vállalat természete
    Gyártó/ Termelő

Piactér és kapcsolat

Vonzáskörzetek

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

Kereskedelmi információk

Incoterms

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Fizetési mód

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Bankok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Z50069080 520 v